5 Flower Cream - Rescue zalf - Bach Bloesem Remedie
5 Flower Cream - Rescue zalf - Bach Bloesem Remedie
Verpakking 30 gram
€ 11,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De "FIVE FLOWER CREAM" is geprepareerd op basis van amandel-olie en de vijf Bloesem-Remedies van de Five Flower Remedy (traditioneel gekend als Rescue) - Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose, Star of Bethlehem - met daaraan toegevoegd de Crab Apple Bloesem Remedie voor de reiniging en schoonmaak.

GEBRUIK.

Uitwendig gebruik voor allerlei soorten van ongelukken met de huid zoals: schrammen, verstuikingen, bulten, kneuzingen en bij kleine snijwonden. Het kan tevens pijn verminderen. Ook is het een erg goede zalf bij huidaandoeningen zoals acne, nat en droog eczeem, psoriasis enz. Het kan in het begin een lichte verergering geven in verband met de reinigende werking. De zalf drukt de problemen niet weg maar probeert de reiniging te bevorderen. De zalf zit in potjes zodat het mogelijk is om hier een etherische olie aan toe te voegen. De zalf met een wattenstaafje uit het potje halen.

Het merk van Bach Bloesems dat wij verkopen is Healing Herbs. Wij kiezen voor het merk Healing Herbs omdat dat naar ons gevoel en ervaring sterk is in energie en dus in de werking en ondersteuning ervan.