5 Flower Rescue  Spray  - Bach Bloesem Remedie
5 Flower Rescue Spray - Bach Bloesem Remedie
Verpakking 20 ml
€ 8,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De "FIVE FLOWER REMEDY" is geprepareerd volgens de richtlijnen van Dr. E. Bach. Het is geschikt voor eerste hulp, zowel bij noodgevallen, als bij spanning. De remedie bestaat uit een concentraat van de hieronder beschreven vijf bloesems. Traditioneel is dit gekend onder de naam "Rescue".

* Cherry Plum - wanneer men de angst heeft om de controle over het lichaam of het verstand te verliezen. Helpt om de controle te kunnen overlaten aan het Hogere Zelf.

* Clematis - voor degene die te dromerig is en/of afwezig, bij flauwvallen en/of bewusteloos raken tijdens trauma's. Volledig wakker zijn in het hier en nu.

* Impatiens - voor degene die te ongeduldig is en snel last heeft van irritatie en/of geestelijke spanning. Geduld in het herstel- en geneesproces.

* Rock Rose - bij schrik, grote angst, paniek en hysterie. De ergste uitdagingen met moed onder ogen durven zien.

* Star of Bethlehem - bij shock of trauma, zowel geestelijk als lichamelijk. Voor een krachtig en snel herstel.De "FIVE FLOWER REMEDY" heeft een kalmerende en stabiliserende werking op de emoties in een crisissituatie en is geschikt voor zowel geestelijke als lichamelijke ongelukken. Het helpt om de noodsituaties in ons leven beter te leren begrijpen en accepteren en herstelt het vertrouwen en de rust. Het is een natuurlijk kalmeringsmiddel, geeft geen bijverschijnselen, werkt niet verslavend, is volkomen veilig en kan bij elk ander medicijn worden gebruikt. Wanneer het evenwicht weer is hersteld, vermindert de behoefte aan inname en neemt het effect van de "FIVE FLOWER REMEDY" af.

WANNEER TE GEBRUIKEN?

Het is goed te gebruiken bij shock of plotseling slecht nieuws, bij bedroefdheid, vrees voor examen, sollicitaties of bij andere soorten van spanning zoals bijvoorbeeld bij het gaan naar de tandarts of het ziekenhuis, bij nervositeit, in stress situaties en bij verschillende soorten van hoofdpijn kan het verlichting geven. Er zijn nog talloze mogelijkheden en daarom zou de "FIVE FLOWER REMEDY" in geen enkele huisapotheek mogen ontbreken.

Het merk van Bach Bloesems dat wij verkopen is Healing Herbs. Wij kiezen voor het merk Healing Herbs omdat dat naar ons gevoel en ervaring sterk is in energie en dus in de werking en ondersteuning ervan.