5 Flower - Rescue Remedy - Bach Bloesem Remedie
5 Flower - Rescue Remedy - Bach Bloesem Remedie

Verpakking 10 ml

€ 9,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De "FIVE FLOWER REMEDY" is geprepareerd volgens de richtlijnen van Dr. E. Bach. Het is geschikt voor eerste hulp, zowel bij noodgevallen, als bij spanning. De remedie bestaat uit een concentraat van de hieronder beschreven vijf bloesems. Traditioneel gekend als "Rescue".

* Cherry Plum - wanneer men de angst heeft om de controle over het lichaam of het verstand te verliezen. Helpt om de controle te kunnen overlaten aan het Hogere Zelf.

* Clematis - voor degene die te dromerig is en/of afwezig, bij flauwvallen en/of bewusteloos raken tijdens trauma's. Volledig wakker zijn in het hier en nu.

* Impatiens - voor degene die te ongeduldig is en snel last heeft van irritatie en/of geestelijke spanning. Geduld in het herstel- en geneesproces.

* Rock Rose - bij schrik, grote angst, paniek en hysterie. De ergste uitdagingen met moed onder ogen durven zien.

* Star of Bethlehem - bij shock of trauma, zowel geestelijk als lichamelijk. Voor een krachtig en snel herstel.De "FIVE FLOWER REMEDY" heeft een kalmerende en stabiliserende werking op de emoties in een crisissituatie en is geschikt voor zowel geestelijke als lichamelijke ongelukken. Het helpt om de noodsituaties in ons leven beter te leren begrijpen en accepteren en herstelt het vertrouwen en de rust. Het is een natuurlijk kalmeringsmiddel, geeft geen bijverschijnselen, werkt niet verslavend, is volkomen veilig en kan bij elk ander medicijn worden gebruikt. Wanneer het evenwicht weer is hersteld, vermindert de behoefte aan inname en neemt het effect van de "FIVE FLOWER REMEDY" af.

WANNEER TE GEBRUIKEN?

Het is goed te gebruiken bij shock of plotseling slecht nieuws, bij bedroefdheid, vrees voor examen, sollicitaties of bij andere soorten van spanning zoals bijvoorbeeld bij het gaan naar de tandarts of het ziekenhuis, bij nervositeit, in stress situaties en bij verschillende soorten van hoofdpijn kan het verlichting geven. Er zijn nog talloze mogelijkheden en daarom zou de "FIVE FLOWER REMEDY" in geen enkele huisapotheek mogen ontbreken.

HOE TE GEBRUIKEN?

Neem een glas water en doe hierin 4 druppels uit het flesje Five Flower Remedy en neem in het begin om de vijf minuten of vaker een slok. Voor het doorslikken even in de mond houden.

- Of doe 4 druppels Five Flower Remedy in een dessertlepel met water en neem dit in.

- Of neem direct uit het voorraadflesje 2 druppels in onder de tong.

Neem de dosis zo vaak in als nodig is en bij acute situaties iedere vijf minuten. In alle gevallen voor het doorslikken even in de mond houden. Wanneer men zich weer beter begint te voelen het gebruik verminderen. Ook door het voorraadflesje met Five Flower Remedy bij zich te dragen kan het behulpzaam zijn. Als men niet in staat is om te drinken het op de lippen, de polsen of achter de oren smeren of op de gekwetste plek.


Het merk van Bach Bloesems dat wij verkopen is Healing Herbs. Wij kiezen voor het merk Healing Herbs omdat dat naar ons gevoel en ervaring sterk is in energie en dus in de werking en ondersteuning ervan.