Boek - Alles over Edelsteentherapie - Tosca Tetteroo
Boek - Alles over Edelsteentherapie - Tosca Tetteroo
In dit complete handboek  Alles over edelsteentherapie  legt Tosca Tetteroo op heldere en logische manier uit hoe je een verantwoorde en waardevolle verbinding met edelstenen en...
€ 26,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

In dit complete handboek Alles over edelsteentherapie legt Tosca Tetteroo op heldere en logische manier uit hoe je een verantwoorde en waardevolle verbinding met edelstenen en mineralen kunt aangaan en hoe je kunt bepalen wat de juiste steen voor jou op dit moment is.

Het is een boek over edelsteentherapie zonder franje en geschreven vanuit een diep respect voor de natuur. Het laat zien dat het kiezen voor een bepaalde steen je bewuster maakt, want een steen nodigt uit tot ‘herkenning en erkenning’, waardoor veranderingen zullen plaatsvinden die tot een betere balans leiden in alle facetten van het leven. Bovendien is de aard van stenen onbaatzuchtigheid en dat is iets waar wij van kunnen leren.
Naast een hoofdstuk over het ontstaan en gebruik van stenen, bevat het boek onder meer hoofdstukken over de verzorging van stenen en behandeling met edelsteentherapie, bergkristallen, therapie voor dieren, toepassing van stenen in diverse levensfasen en in de leefomgeving. Ten slotte volgen een alfabetisch overzicht van de algemene betekenis van de stenen en een register op stenen.
Van Tosca Tetteroo verschenen eerder Edelsteentherapie van A tot ZBeter in balans met Edelstenen en Geluk is een edelsteen. De informatie uit deze vorige boeken is geactualiseerd en uitgebreid voor Alles over edelsteentherapie, bijvoorbeeld waar het gaat om nieuw ontdekte edelstenen, recente ontwikkelingen en nieuwe werkmethoden. Dit alles wordt door de auteur op inzichtelijke wijze toegelicht. Tevens bevat het boek prachtige nieuwe foto’s.