CD Chakra Dreams - Kristalan (instrumentaal)
CD Chakra Dreams - Kristalan (instrumentaal)

Deze prachtige CD is geschikt voor alle momenten van ontspanning, wellness en meditatie. Deze cd maakt van elke ruimte een oase van rust en herbronning.De term “chakra” komt uit een oude taal in In...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze prachtige CD is geschikt voor alle momenten van ontspanning, wellness en meditatie.
Deze cd maakt van elke ruimte een oase van rust en herbronning.
De term “chakra” komt uit een oude taal in India, met name het Sanskriet en letterlijk betekent het “wiel”. Deze term verwijst naar de draaiende beweging van de energie in de chakra’s. Maar laat ons eerst beginnen bij het begin.

Chakra’s zijn energetische centra, die gelegen zijn in ons etherisch lichaam en die met ons fysiek lichaam verbonden zijn via de hormonale klieren.
De meesten onder jullie hebben wel eens een foto gezien van een etherisch lichaam, denk aan de Kirlian foto’s van handen en voeten, waar in een bepaalde kleur een uitstraling rond de voeten en tenen waarneembaar is. Deze uitstraling zit echter rondom ons gehele fysieke lichaam. Er zijn wel meerdere fijnstoffelijke lichamen, maar in het kader van deze CD is het etherisch lichaam het belangrijkst.

In dit etherisch lichaam kan je 7 grote brandpunten van energie waarnemen en dit zijn natuurlijk “de 7 hoofdchakra’s”. Een goed functioneren van onze chakra’s is dan ook belangrijk voor ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn.

Deze 7 belangrijkste chakra’s zijn: stuitchakra, navelchakra, zonnevlecht, hartchakra, keelchakra, derde oogchakra en kroonchakra.