CD East of the Full Moon - Deuter
CD East of the Full Moon - Deuter

Slaap CD

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

East of the Full Moon geeft de stemming van de nacht weer diep in de woestijn van New Mexico waar Deuter, zoals hij zelf beschrijft, een kluizenaarsleven leidt: de stilte en zijn liederen die gehoord worden als de menselijke geest in slaap is in zijn droomwereld. En deze stille liederen roepen beelden op van een wereld waarin kleuren verbleken, van de maan die half schuilgaat achter wolken, en van sterren waarlangs ons bewustzijn zich uitstrekt tot in het oneindige waar alleen de muziek van stilte weerklinkt.
East of the Full Moon geeft de sfeer van de nacht weer diep in de woestijn van New Mexico waar Deuter, zoals hij zelf beschrijft, een kluizenaarsleven leidt. De stilte en zijn liederen die hij hoort als de menselijke geest slaapt, is in zijn droomwereld.
En deze stille liederen roepen beelden op van een wereld waarin kleuren verbleken, van de maan die half schuilgaat achter de wolken en van sterren waarlangs ons bewustzijn zich uitstrekt tot in het oneindige waar alleen de muziek van stilte weerklinkt. Deuter speelt de Fluit, Keyboard, Piano Drums, Tambura, Panfluit en Harp.