CD Love is Space - Deva Premal
CD Love is Space - Deva Premal

Het eerste album van Deva Premal The Essence is fantastisch mooi, maar het is verbazingwekkend hoe zij zichzelf heeft weten te overtreffen in deze nieuwe solo opname. Love is Space pakt je vanaf de...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Het eerste album van Deva Premal The Essence is fantastisch mooi, maar het is verbazingwekkend hoe zij zichzelf heeft weten te overtreffen in deze nieuwe solo opname. Love is Space pakt je vanaf de eerste noot. Je gaat zingend mee met de muziek terwijl je op pad bent door oude heilige gezangen zoals Om Shree Saché, Om Mane Padme Hum en GatéGaté en de West Afrikaanse Ide WerêWerê, verrijkt met een geweldig instrumentarium van Kit Walker, Jai Uttal, Marquinho Brasil, en Miten op gitaar, piano, harmonium, dotar, fluit en percussie.
De klank is helder, rijk en verruimend met Deva's prachtige stem die ons meeneemt naar hogere sferen in het heiligdom van ons eigen hart. Love is Space is een uitnodiging om het wonder van het leven op onze prachtige planeet Aarde te vieren. Deva Premal zingt met een gracieuze eenvoud die de reflectie is van een diepe verbondenheid met haar lied. Door haar creatie van topkwaliteit komt deze heilige muziek meer in de schijnwerpers te staan en voor iedereen bereikbaar. Love is Space is haar persoonlijke mantra om ons eraan te herinneren dat liefde geen grenzen kent. De meeste tracks zijn Hindu mantras maar Om Mani Padme Hum is een Tibetaanse mantra vol gepassioneerde vreugde. Idé Weré Weré is afkomstig van de Yoruba uit Nigeria en is opgedragen aan Ochun, de God van de Liefde.
Tracklist Deva Premal Love is Space:
01 Om Shree Saché 9:59
02 Chidananda 5:52
03 Om Mani Padme Hum 8:22
04 Idé Werè Werè 7:55
05 Jai Radha Madhav 6:20
06 Gatè Gatè 10:51
07 Om Namo Narayanya 6:38
Total Time: 00:55:57