CD Password - Deva Premal
CD Password - Deva Premal

Password (2011) Deva Premal werd opgenomen samen met Miten en Manose aan het einde van hun 2010 World Tour. Password markeert een spannende nieuwe richting die Deva Premal lijkt in te slaan met een...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Password (2011) Deva Premal werd opgenomen samen met Miten en Manose aan het einde van hun 2010 World Tour. Password markeert een spannende nieuwe richting die Deva Premal lijkt in te slaan met een unieke mix van Oost en West. Verankering van de buitengewone energie die door de oude mantra's in een rijke mix van geluid en stilte is verweven. Deva Premal wordt op Password begeleid door Miten en de jonge producer van "The Essence" RajRishi. Haar gouden stem glijdt door een zonnig landschap van muziek gemaakt door enkele van de beste jonge jazzmusici in Europa. Password van Deva Premal is een verleidelijke uitnodiging voor iedereen om thuis te komen in ons hart.
Password haalt mantra’s uit de ashrams van India en maakt ze toegankelijk voor iedereen die wil beginnen met mediteren of chanten en biedt tegelijkertijd een nieuw, fris geluid voor ervaren beoefenaars.
Tracklist Deva Premal Password:
01 Magalam
02 Shyam
03 Sri Nanda-Nandanastakam
04 Narashima
05 Mere Gurudev
06 Nandana Gopala
07 Om Dhara
08 Aham Prema
09 Shyam! (Prabhu Mix)