CD Sacred Spaces - Kristalan (instrumentaal)
CD Sacred Spaces - Kristalan (instrumentaal)

Deze instrumentale CD laat je op een sublieme wijze rust herontdekken. De prachtige melodieën laten je glijden langs de frequenties van je subtiele lichamen die je steeds dieper tot een gevoelen va...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze instrumentale CD laat je op een sublieme wijze rust herontdekken.
De prachtige melodieën laten je glijden langs de frequenties van je subtiele lichamen die je steeds dieper tot een gevoelen van zaligheid leiden.

Deze muziek CD is een parel in zijn genre!
Laat je volledig meevoeren naar nieuwe plekken binnenin jezelf.
Sacred Spaces is een muzikale reis, die je laat glijden langs de verschillende frequenties van je fijnstoffelijke lichamen.
Het is gebaseerd op de trainingen “Energetische Anatomie” van Kristalan.
In deze trainingen wordt duidelijk gemaakt dat wanneer je de ogen sluit, er nog vele werelden van ervaring open gaan.
Rond je fysieke lichaam is er een energetisch veld aanwezig, dat men de aura noemt. Dit is wetenschappelijk vastgesteld en kan via elektrografie worden vastgelegd. Deze aura bestaat uit verschillende lagen. Elke laag heeft een bepaalde frequentie, die zorgvuldig op deze CD muzikaal vertaald is.
Deze lagen maken allen deel uit van jezelf en zijn voor iedereen herkenbaar.
Via deze instrumentale CD en ook de ingesproken CD “De Aura code"- energetische anatomie deel 3” kan iedereen bewust deze lagen herontdekken en een duidelijke plaats geven in zichzelf. Dit leidt zowel tot een gevoel van diepere ontspanning als deze van grotere helderheid, omdat vele aspecten binnen jezelf duidelijk gekaderd worden.
Het is de sublieme wijze om werkelijk tot een diepe meditatieve staat te komen, waarin het gevoel van eenheid en verbondenheid centraal staan.