CD Sings the Moola Mantra - Deva Premal
CD Sings the Moola Mantra - Deva Premal

De Moola Mantra is ontstaan uit de visies van de avatars Sri Bhagavan en Sri Amma. Hun visie van Oneness (eenheid) is er één die alle spirituele wegen, religies en tradities eert. Deze CD Moola Man...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Moola Mantra is ontstaan uit de visies van de avatars Sri Bhagavan en Sri Amma. Hun visie van Oneness (eenheid) is er één die alle spirituele wegen, religies en tradities eert. Deze CD Moola Mantra is door Deva Premal opgedragen aan deze twee bijzondere mensen, die door hun liefde en onvoorwaardelijke grace de harten van menigeen geopend hebben.

Tracklist Deva Premal Moola Mantra:
01 Invocation
02 Part I
03 Part II
04 Part III
05 Incantation
Het nieuwe album van Deva Premal is een buitengewone presentatie van de Moola Mantra. De inspiratie voor dit album ontvingen zij tijdens een meditatie aan de Oneness Universiteit in Chennai, India. De Moola Mantra eert het Goddelijke licht in elk levend wezen en viert de dans van vrouwelijke en mannelijke energieën als zij samensmelten.
De Moola Mantra (moola = root) is geïnspireerd door de visie van Avatars Shri Bhagavan and Sri Amma. Hun visie van heelheid is eenheid die alle spirituele paden, religies, tradities en overtuigingen eert. De Moola Mantra, geproduceerd door Ben Leinbach, slingert als een heilige rivier door een muzikaal landschap van sitars, bansuri, dotar, grand piano, tablas, cello en string quartet, met Deva's gouden stem die het pad aangeeft en uiteindelijk in een oceaan van stilte uitmondt.