Drinkglas Mythos Basis Chakra Rood - Gezondheid
Drinkglas Mythos Basis Chakra Rood - Gezondheid

250 ml

€ 9,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Drinkglas Mythos Chakra

Prachtig Gulden Snede gevormd, vitaliserend drinkglas met krachtige Chakra affirmatie!

Deze vitaliserende drinkglazen Mythos Chakra (250ml) hebben allen een Chakra affirmatie op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden (in 8 talen). Het drinken van water dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede, kan ons helpen onze Chakra’s in balans te brengen. Chakra’s zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 Chakra’s hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen!
Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met al het Nature's Design glaswerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het staat zeer stabiel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Ideaal voor dagelijks gebruik.

LET OP: Dit glas is een uitstekende warmtegeleider. Niet onbeschermd aanraken na vulling met een hete vloeistof!

Chakra 1 affirmatie Gezondheid (rood)

De 1e Chakra (wortel) is verbonden met het thema gezondheid, lichaamsbewustzijn en het gevoel van thuis zijn. Wanneer deze Chakra open is, voelt men zich geaard, stabiel en zeker. Men is aanwezig in het hier en nu en goed verankert in zijn lichaam.