Elfling - Drakkar Ho Aura Spray
Elfling - Drakkar Ho Aura Spray
"Breathe the Dragon Spirit" Flesje 100 ml
€ 26,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Gebruik deze essentie om je te verbinden met de overkoepelende draken-energie. 
Drakkar Ho helpt om je kracht te bundelen en neer te zetten op Aarde. 
Zowel de draken als de aardewezens zijn verbonden met deze alchemistische samenstelling. 
Reis via het palet van geur doorheen je eigen universum, naar je blauwdruk van licht om je oude bondgenootschappen weer op te nemen, de eenheid te voelen met de schepping, simpel en direct.


De Aura-Sprays zijn op waterbasis, versterkt met alcohol en bevatten edelsteen-, bloesemessenties, kleur- tincturen, meester-essenties en etherische oliën van planten, en ze zijn opgeladen met Reiki en de energie die door de Licht-Elfen is doorgegeven. 

Gebruiksaanwijzing


Goed schudden voor gebruik - hou de verstuiver boven je hoofd en druk op de sproeikop. Laat de Quintessence naar beneden 'nevelen'. Je mag dit zo vaak herhalen als je zelf wil. Je kunt ook een ruimte hiermee verfrissen en opladen. Je kan rechtstreeks op een bepaald chakra-gebied werken door op een afstand van je lichaam in de richting van de chakra te verstuiven. Het is aan te raden dit te combineren met een gehele aura-douche, dus ook boven je hoofd te verstuiven.
 Niet rechtstreeks op kleding, bril of meubels verstuiven; vermijd contact met de ogen - de Aura-Sprays bevatten alcohol en etherische oliën.