Elfling - Elfenster Quintessence Aura Spray
Elfling - Elfenster Quintessence Aura Spray
"Let the Light guide you" Flesje 100 ml
€ 26,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De Elfenster is een Gids-Licht, een Leidster op je pad. 
Deze Quintessence helpt je je Gids-Licht te vinden en erop te vertrouwen dat je geleid wordt. 
Er wordt dan een verbinding tot stand gebracht tussen geestelijke begeleiding van buitenaf en het laten ontwaken van je innerlijke Elfenster of innerlijk licht, dat jou stralend en intens voortstuwt, van binnenuit, om je stappen te zetten op je levenspad. 
Laat je voeten geleid worden door de Elfenster in je hart, die verbonden is met de grote Elfenster.
De Aura-Sprays zijn op waterbasis, versterkt met alcohol en bevatten edelsteen-, bloesemessenties, kleur- tincturen, meester-essenties en etherische oliën van planten, en ze zijn opgeladen met Reiki en de energie die door de Licht-Elfen is doorgegeven. 

Gebruiksaanwijzing


Goed schudden voor gebruik - hou de verstuiver boven je hoofd en druk op de sproeikop. Laat de Quintessence naar beneden 'nevelen'. Je mag dit zo vaak herhalen als je zelf wil. Je kunt ook een ruimte hiermee verfrissen en opladen. Je kan rechtstreeks op een bepaald chakra-gebied werken door op een afstand van je lichaam in de richting van de chakra te verstuiven. Het is aan te raden dit te combineren met een gehele aura-douche, dus ook boven je hoofd te verstuiven.
 Niet rechtstreeks op kleding, bril of meubels verstuiven; vermijd contact met de ogen - de Aura-Sprays bevatten alcohol en etherische oliën.