Elfling - Elim Aura Spray
Elfling - Elim Aura Spray
"Refresh your extended mind" Flesje 100 ml
€ 26,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Elim is een meesterlijke gids uit het Oude Volk, een elf die eeuwen oud is en eeuwig jong. 
Zijn bewustzijn is zo uitgestrekt dat wanneer je je op hem afstemt, je een verruiming in je eigen bewustzijn kan ervaren. 
Dit geeft de mogelijkheid om je perspectief te openen, een frisse wind te laten waaien in je wezen... om dan opnieuw naar je leven te kijken vanuit deze ruimere visie en zodoende de gebeurtenissen en situaties van je leven te herkaderen.De Aura-Sprays zijn op waterbasis, versterkt met alcohol en bevatten edelsteen-, bloesemessenties, kleur- tincturen, meester-essenties en etherische oliën van planten, en ze zijn opgeladen met Reiki en de energie die door de Licht-Elfen is doorgegeven. 

Gebruiksaanwijzing


Goed schudden voor gebruik - hou de verstuiver boven je hoofd en druk op de sproeikop. Laat de Quintessence naar beneden 'nevelen'. Je mag dit zo vaak herhalen als je zelf wil. Je kunt ook een ruimte hiermee verfrissen en opladen. Je kan rechtstreeks op een bepaald chakra-gebied werken door op een afstand van je lichaam in de richting van de chakra te verstuiven. Het is aan te raden dit te combineren met een gehele aura-douche, dus ook boven je hoofd te verstuiven.
 Niet rechtstreeks op kleding, bril of meubels verstuiven; vermijd contact met de ogen - de Aura-Sprays bevatten alcohol en etherische oliën.