Elfling - Merlijn Touch Quintessence Aura Spray
Elfling - Merlijn Touch Quintessence Aura Spray
"INNER MAGICIAN'S WAKE UP CALL" Flesje 100 ml
€ 26,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Laat de Merlijn Touch je diepe kern aanraken, je diepste denken en voelen, je lichaamsbewustzijn, om je te herinneren aan je magische, scheppende vermogens. Ontdek de werking van deze kracht in je leven en ga mee in deze bewustzijnsstroom om je wereld continu te herscheppen, en de magie van pure levenskracht aan te wenden om je dagelijks leven op te laden. Jij bent de Magiër in jouw leven.


De Aura-Sprays zijn op waterbasis, versterkt met alcohol en bevatten edelsteen-, bloesemessenties, kleur- tincturen, meester-essenties en etherische oliën van planten, en ze zijn opgeladen met Reiki en de energie die door de Licht-Elfen is doorgegeven. 

Gebruiksaanwijzing


Goed schudden voor gebruik - hou de verstuiver boven je hoofd en druk op de sproeikop. Laat de Quintessence naar beneden 'nevelen'. Je mag dit zo vaak herhalen als je zelf wil. Je kunt ook een ruimte hiermee verfrissen en opladen. Je kan rechtstreeks op een bepaald chakra-gebied werken door op een afstand van je lichaam in de richting van de chakra te verstuiven. Het is aan te raden dit te combineren met een gehele aura-douche, dus ook boven je hoofd te verstuiven.
 Niet rechtstreeks op kleding, bril of meubels verstuiven; vermijd contact met de ogen - de Aura-Sprays bevatten alcohol en etherische oliën.