Elfling - Regenboog Quintessence Aura Spray
Elfling - Regenboog Quintessence Aura Spray
"Express your true colors" Flesje 100 ml
€ 26,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Toont je je innerlijke kleuren en brengt je ermee in contact. Je kan de spray gebruiken om je wezenlijke kleuren te laten 'openbloeien' en stralen. Zo word je gestimuleerd om je ware zelf te zijn in alle vreugde, creativiteit en plezier. 
De regenboog is een teken van hoop. Als je het moeilijk hebt kan een regenboog je zware gemoed verlichten en helen, door je innerlijke kleuren aan te spreken. De regenboogkleuren zijn een openspatten van het witte licht in al haar facetten van expressie. 
Wees een regenboog in deze wereld!

De Aura-Sprays zijn op waterbasis, versterkt met alcohol en bevatten edelsteen-, bloesemessenties, kleur- tincturen, meester-essenties en etherische oliën van planten, en ze zijn opgeladen met Reiki en de energie die door de Licht-Elfen is doorgegeven. 

Gebruiksaanwijzing


Goed schudden voor gebruik - hou de verstuiver boven je hoofd en druk op de sproeikop. Laat de Quintessence naar beneden 'nevelen'. Je mag dit zo vaak herhalen als je zelf wil. Je kunt ook een ruimte hiermee verfrissen en opladen. Je kan rechtstreeks op een bepaald chakra-gebied werken door op een afstand van je lichaam in de richting van de chakra te verstuiven. Het is aan te raden dit te combineren met een gehele aura-douche, dus ook boven je hoofd te verstuiven.
 Niet rechtstreeks op kleding, bril of meubels verstuiven; vermijd contact met de ogen - de Aura-Sprays bevatten alcohol en etherische oliën.