Yana Kinder Remedies - Erbij Horen
Yana Kinder Remedies - Erbij Horen

Eén flesje uit de set (10 ml). Bloesem remedie.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Erbij horen is belangrijk voor kinderen.
Wanneer een kind het gevoel heeft, dat het er niet bij hoort of dat het niet opgenomen wordt in de groep, kan het zich buitengesloten voelen en eenzaamheid ervaren.
Het kind voelt zich vaak niet goed genoeg en heeft het gevoel dat anderen het niet zien staan. Het voelt zich niet begrepen en erkend. Het kind wil aardig gevonden worden en zich gewaardeerd voelen en doet daarom soms grote concessies aan zichzelf. Meestal heeft het kind het gevoel dat het de enige is die buitengesloten wordt. Dat maakt een kind kwetsbaar.
Het kan in een slachtofferrol terechtkomen. Het kind heeft het gevoel dat er toch niets tegen te doen is, dat het niet kan veranderen. Eenzaamheid en onzekerheid worden daardoor versterkt. Deze remedie is ook voor kinderen, die zich niet thuis voelen op deze aarde en die moeite hebben om hun eigen plek in te nemen.
Akelei helpt het zelfvertrouwen te versterken en vergroot het gevoel van zelfwaardering. --Ik ben goed zoals ik ben--
Berenklauw geeft het kind het gevoel thuis te zijn in een situatie en zich op haar gemak te voelen. Het helpt een kind zich ook thuis te voelen op deze aarde.
Judaspenning geeft het kind inzicht in het eigen handelen en functioneren, zodat het zich niet gemakkelijk in een slachtofferrol terecht laat komen.
Longkruid laat het kind haar eigen ruimte innemen en zorgt ervoor dat zij zich niet opzij laat zetten.
Zwanebloem helpt een kind haar eigenheid te ontwikkelen en in haar eigen kracht te gaan staan.