Yana Kinder Remedies - Faalangst
Yana Kinder Remedies - Faalangst

Eén flesje uit de set (10 ml). Bloesem remedie.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Faalangst kan grote gevolgen hebben op het functioneren van een kind.
Het (school)werk kan een enorme opgave worden. Het kind ervaart dat het werk nooit goed genoeg is. De lat, die het kind zichzelf oplegt, kan heel hoog zijn. Het kind is dan erg streng voor zichzelf.
Er zijn ook kinderen, die weinig tot niets uit hun handen krijgen. Ze kunnen het wel, maar het gevoel dat het toch niet goed genoeg is, overheerst. Het gevoel van durf is verdwenen. Ze hebben de neiging zich onzichtbaar te maken.
Deze kenmerken komen terug in het sociale gedrag bijv. door kritisch of teruggetrokken gedrag naar anderen.
Deze combinatie van remedies geeft het kind meer vertrouwen. Het verhoogt de eigen liefde en versterkt de eigen waarde.
Akelei heeft een helende werking. Akelei helpt je om je plek in te nemen op deze aarde, om jezelf neer te zetten. De remedie maakt het hart vrij en geeft je de moed jezelf te laten zien zoals je bent. Je durft je eigen plek in te nemen tussen anderen, je hoofd boven het maïsveld uit te steken en voor je eigen mening uit te komen. Akelei helpt je om los te laten, zodat je tot bloei kunt komen. Het stelt je in staat jezelf in je volle schoonheid te laten zien. Je neemt ruimte voor jezelf, maar laat de ander ook zijn gang gaan.
Akelei is heel geschikt voor kwetsbare, gevoelige kinderen, die bang zijn om zichzelf te laten zien en voor kinderen, die zich verschuilen achter anderen, zodat ze zelf buiten schot blijven. Ze zijn bang niet goed genoeg te zijn of hebben het gevoel niet aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen.
-Ik ben goed zoals ik ben en ik durf mezelf neer te zetten-
Guichelheil ontwikkelt mededogen en een sterk liefdevol hart. Het geeft inzicht in de eigen mogelijkheden en krachten, maar ook in de zwakheden. Het stelt het kind in staat hier met mededogen naar te kijken. Het helpt de emoties waar het kind in vastzit, los te laten. Het kind leert zich onafhankelijk op te stellen. Het laat niet meer over zich heenlopen. --- Het is goed wat ik doe ---
--- Falen gebeurt ook wel eens en dat mag ---

Rotsanjer laat het kind minder hard zijn voor zichzelf en opent het hart. De strengheid verdwijnt en (eigen)liefde bloeit op.