Yana Kinder Remedies - Gevoelig
Yana Kinder Remedies - Gevoelig

Eén flesje uit de set (10 ml). Bloesem remedie.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Kinderen die heel gevoelig zijn, hebben vaak moeite zich staande te houden in de buitenwereld. Ze voelen zich snel gekwetst en onbegrepen.
Wanneer dit vaak gebeurt, wordt het kind ongelukkig en trekt het zich terug, of het wordt juist opvallend in zijn/haar gedrag. In beide gevallen voelt het kind zich niet veilig genoeg om zich kwetsbaar op te stellen en durft het niet zichzelf te zijn. Het kind durft zich niet te laten zien zoals hij/zij is, uit angst om gekwetst te worden.
Een combinatie van remedies helpt het (hoog) gevoelige kind sterker te maken en vertrouwen te hebben in zichzelf.
De Waterteunisbloem is voor emotionele kinderen, die een diep gevoelsleven hebben en/of snel angstig zijn.
Wanneer deze kinderen gekwetst worden, trekken zijn zich terug in hun binnenwereld en zijn dan moeilijk benaderbaar.
Deze remedie laat kinderen weer stromen en helpt bij het huilen als dat geblokkeerd is. Ze is ook te gebruiken bij watervrees ( b.v. bij zwemles ).
Geeft Licht en vertrouwen.
De Waterteunisbloem is niet alleen goed voor emotioneel gevoelige kinderen; Ook bij fysieke gevoeligheid of hooggevoeligheid geeft deze remedie warmte en vertrouwen. Bij gevoeligheid op meerdere gebieden nemen kinderen veel waar en komt er veel binnen.
Waterteunisbloem helpt deze kinderen om goed om te gaan met hun gevoeligheid.
Het is ook goed om te gebruiken voor het innerlijke kind bij volwassenen.
Guldenroede geeft gevoelige kinderen een ladder naar het Licht, laat de weg zien naar hun innerlijk goud en verbindt ze met hun hogere Zelf.
Het helpt hen om goed bij zichzelf te blijven, vooral in de groep, zodat ze zich niet bedreigd of angstig hoeven te voelen.
Gesteund door het hogere en vanuit hun hart kunnen zij dan verbindingen maken met de anderen. Deze remedie geeft houvast aan kinderen die een probleem hebben op het sociale vlak. Het zijn meestal zeer gevoelige kinderen.
Door hun gevoeligheid worden ze vaak gekwetst, op hun hart getrapt, waardoor ze hun hart af gaan schermen. Ze durven zich niet meer te laten zien. Ze kunnen zich terugtrekken in zichzelf, waardoor ze moeilijk te benaderen zijn. Of ze kunnen de clown uithangen of zich obstinaat gedragen, om zich maar niet kwetsbaar op te hoeven stellen. Vooral in groepen ( b.v. klassensituatie) voelen zij zich niet veilig en dan kan de sociale situatie heel beangstigend zijn.
Klaproos helpt kinderen die door hun gekwetstheid prikkelbaar of moedeloos zijn geworden en zorgt ervoor dat ze hun hoofd niet laten hangen, maar zich stralend, in al hun schoonheid, durven laten zien.