Flora Protect Kruidendruppels
Go4Balance - Flora Protect - Kruidendruppels

Verpakking: 20 ml

€ 18,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De unieke samenstelling van Flora Protect kruidendruppels draagt bij tot de natuurlijke balans van de darmflora.

In een menselijk lichaam leven zo'n 40 miljard bacteriën, waarvan de meeste zich in je darmen bevinden. Ze staan beter bekend als je darmflora en spelen een heel belangrijke rol in je gezondheid.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er een directe relatie bestaat tussen de conditie van de darmen en de hersenen. Bv. ten tijde van stress ervaart uw buikklachten.

Een gezonde darmflora begint bij een gezonde levensstijl en daar hoort natuurlijk ook een gezonde voeding -en voldoende ontspanning bij.

Een goed werkende darmflora is een must voor een goede lichamelijke als mentale gezondheid. 
 

Wanneer te gebruiken?

Een disbalans in de darmflora laat zich kenmerken door:
  • Spijsverteringsklachten
  • Opgeblazen gevoel
  • Winderigheid
  • Wisselende en slechte stoelgang
  • Constipatie
  • Diarree
  • Darmproblemen ten tijde van stress
  • Angst en nerveuze onrust

Flora Protect kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die regelmatig last hebben van spijsverteringsklachten, van een opgeblazen gevoel na de maaltijd en van winderigheid.

Ze worden ook aangeraden voor mensen die kampen met spijsverteringsongemakken ten gevolge van stress. En voor mensen met een wisselende en slechte stoelgang.

Let op: Flora Protect word aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Flora Protect kan niet samen met het gebruik van anticoagulantia (orale antistollingsmiddelen).

Inname: Neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit  2 tot 3  keer per dag indien nodig.

Combinaties: Flora Protect kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals bijvoorbeeld met Enjoy, Trust en Trust Mild kruidendruppels.
 

Samenstelling

Echte heemst
Men gebruikt Echte heemst vooral omwille van zijn hoge gehalte aan slijmstoffen.
Slijmstoffen hebben altijd een verzachtende werking en kunnen dus goed gebruikt worden bij spijsverteringsproblemen wegens de verzachtende invloed op de slijmvliezen.

Roomse Kamille
Roomse Kamille is erg goed voor de spijsvertering en voor alle problemen door een trage spijsvertering, winderigheid, een opgeblazen gevoel. Daarnaast heeft dit kruid een rustgevende werking bij angst en onrust.

Stinkende Ballote
Stinkende ballote is goed voor de psyche en voor de darmen. Dit kruid werkt zowel op ons brein en als op het buikbrein. Ballote sterkt de zenuwen en het herstelt de balans op psychisch gebied. Het werkt rustgevend en angstwerend en werkt ondersteunend naar darmkrampen toe, en bij moeilijke spijsvertering door nervositeit.

Grote Engelwortel
Engelwortel heeft antibacteriële en antischimmel eigenschappen.Dit kruid wordt met succes ingezet bij spijsverteringsproblemen zoals maagkrampen, constipatie, indigestie en flatulentie.

Pepermunt
Pepermunt bevordert o.a. de stroom van gal en doet onze maagspieren ontspannen.
Verder vermindert pepermunt maag- en darmklachten en heeft positieve effecten bij het prikkelbare darmsyndroom en is een natuurlijke oppepper voor ons centraal zenuwstelsel.