Inner Balance Bloesem Remedie Gwendolyn Marain
Inner Balance - Bloesem Remedie
Verpakking: 10 ml
€ 11,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

“Zon en maan leiden mij naar ontspanning”

Wanneer deze remedie gebruiken?

Om balans in jezelf te vinden. Tussen het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf.

Dagelijks 2 x 2 druppels rechtstreeks uit het flesje onder de tong of verdund  6 druppels uit het stockflesje in 30 ml doseerflesje en hiervan 3 x 5 druppels per dag. 

Oorsprong

Remedie is gemaakt tijden zonsverduistering en maaneclips in de zomer met o.a. hortensiabloemen, zonnesteen en maansteen.

Werking

Als vrouw terug bij je eigen vrouwelijke essentie komen. Als man brengt deze remedie je terug bij je krijger. Als het mannelijke beknot wordt door patronen en gewoontes uit het verleden dan kan de ware mannelijke kracht niet stromen, dan krijg je een vervormde mannelijke kracht. De remedie werkt sterk op de zonnevlecht. Daar komt hij binnen en zoekt zijn weg daar waar er nog schaduw plekken zijn in jezelf. Die laat hij jou zien, transformeert die naar jouw (zonne) kracht en brengt daarin balans. Healing op het mannelijke en vrouwelijke in jezelf zodat de vreugde kan stromen en zodat er een evenwicht ontstaat en ontspanning kan zijn.

Hortensia: brengt linker- en rechterhersenhelft in balans, grondt heel sterk en laat je tonen wie je echt bent, werkt sterk op keel, hoofd en geeft aarding.  

Dicht bij jezelf blijven, authentiek, eigen talenten kunnen zien, gericht naar de sterren en de hemel, bescherming, gedragen voelen, overvloed aan talenten, stroming, eigen schoonheid zien.

Bijhorende affirmatie

In balans ben ik ontspannen en gegrond.