Inner Child - Bloesem Remedie
Inner Child - Bloesem Remedie

Verpakking: 10 ml

€ 13,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

“Breng je innerlijke goud naar buiten door te spreken.”

Wanneer deze remedie gebruiken? 

Voor kinderen en volwassenen om hun gekwetst, bang innerlijk kindje ondersteuning te bieden dat zich onbegrepen voelde en geen ondersteuning heeft ervaren.

Dagelijks 2 x 2 druppels rechtstreeks uit het flesje onder de tong of verdund in 30 ml flesje  4 druppels en daarvan 3 x 5 druppels per dag. 

Oorsprong

Deze remedie is gemaakt in Homer, Alaska op zomerzonnewende met energie van vortexen, walvis, Kwan Yin, mangano calciet, agaat/carneool en etherische olie van rode mandarijn.

Werking

Geeft rust en ontspanning, vaak gemerkt in het hoofd en de buikstreek.

Inner Child laat je innerlijk kind terug stralen zodat je met speelsheid op je levensweg en zielspad verder kunt gaan. Activeert het spel en spelen.

Bij inname van de remedie wordt je spreken, de expressie van jezelf (door o.a. creativiteit) en je authenticiteit bevorderd. 

Inner Child geeft een aarde verbinding, vreugde en plezier, een zachte stroom van kosmisch wit licht en een warm dekentje van Engelenenergie.

Zorgt voor de juiste bescherming van je innerlijk kind zodat het kan gaan stralen. Het innerlijke kind wordt gedragen door mannelijke en vrouwelijke energie zodat het met liefdevolle ondersteuning speels de weg kan gaan waarvoor het hier op aarde is gekomen.

Bijhorende affirmatie

Ik speel en ervaar vreugde.