Inner Connection - Bloesem Remedie
Inner Connection - Bloesem Remedie

Verpakking: 10 ml

€ 14,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

"Vleugels van warmte en liefde omhelzen en omhullen je.”

Wanneer deze remedie gebruiken?
 
Deze remedie is goed te gebruiken bij een overgangsperiode. Ook als je koestering nodig hebt of te weinig moederlijke liefde hebt ontvangen, geeft deze remedie warmte en troost. Om terug in contact te komen met je – onschuldig- innerlijk kind (je ware zelf). Om stormen te doorstaan en op een nieuwe manier verbinding met jezelf te maken en jezelf lief te hebben.

Dagelijks 2 x 2 druppels rechtstreeks uit het flesje onder de tong of verdund in 30 ml flesje  4 druppels en daarvan 3 x 5 druppels per dag.

Werking

Een vrouwelijke, zachte energie die ons herinnert aan en met onszelf.

Alles wat nog in de weg staat of zit, wordt aangespoord om los gelaten te worden om zo volledig één te zijn met ons ware zelf.

Het kan betekenen dat je relaties, oud verdriet, oude emoties, werk, materie mag loslaten en loslaat. Het kan ook een schaduwkant van onszelf naar boven brengen.

Inner Connection laat vaak heel oud verdriet even opnieuw beleven om het dan voorgoed los te laten in alle veiligheid en stilte. 
Het gevolg is een onvoorwaardelijke aanvaarding op een dieper niveau om nadien helderheid te ervaren en vertrouwen te voelen in je (ware) zelf.

Inner Connection laat je meevoeren met de nieuwe energie die ontstaat of die is vrijgekomen binnen in jezelf.

Vertrouw op jezelf, op de connectie – verbinding- met je zelf, op je intuïtie en op je focus.

Dit kan nieuw zijn voor je, doch je ware zelf zal dit herkennen en een vreugdesprongetje willen maken. Eindelijk is er terug die verbinding! Wij zijn liefde en wij komen allen uit de Bron.

Bijhorende affirmatie

Ik besta en ik heb lief.