Inner Gold - Bloesem remedie
Inner Gold - Bloesem Remedie

Verpakking: 10 ml

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

“Je zachte kracht toont zich aan de buitenwereld, geheeld van alle pijn.”

Wanneer deze remedie gebruiken? 

Wanneer je nog niet jouw volle kracht, jouw zon, jouw goud laat schijnen, kan je Inner Gold innemen. Hoe meer balans er in jezelf aanwezig is, hoe groter je uitstraling zal zijn.
Voor zij die kiezen voor een leven vol licht, voor een lichter leven, voor licht in hun leven, om te stralen en een licht te zijn. 


Oorsprong

Deze remedie is een samensmelting van de Inner Child, Inner Space en Inner Connection en een remedie voor deze bijzondere tijd.


Werking

Inner Gold geeft ondersteuning en vertrouwen in jezelf en het leven. Maakt je mild voor jezelf. Je hartsenergie opent zich omdat er veiligheid is. Je gaat jezelf ook meer erkennen en respecteren.
Inner Gold integreert je eigenliefde, je gevoel van tevredenheid en harmonie.

Inner Gold brengt een zachte en serene energie. Je geest en hart openen zich en brengen je naar je innerlijke Zelf waardoor je ook makkelijk in je eigen centrum kan blijven en aanwezig zijn in het nu. 

Er kan je weinig uit je centrum halen waardoor je dicht bij jezelf blijft in stressvolle situaties. Inner Gold biedt innerlijke rust en stabiliteit, gronding, helderheid en rust in het hoofd.

Geeft (meer) inzicht in jezelf en verruimt het bewustzijn waardoor je jezelf en de ander met moed, creativiteit en mededogen gaat beschouwen.

Via dromen kunnen oude pijn en emoties verwerkt worden waardoor er terug positieve gedachten de ruimte hebben om er te zijn. Wanneer er nog oude kwetsuren en pijnen zijn is het goed om eerst Inner Child en / of Inner Space in te nemen. Zij helen en “ontstoppen” die aanwezige emoties. 

Inner Gold geeft inwendige vervulling en contact met de ziel om te stralen! ( ver licht ing )
Inner Gold zorgt voor verbinding, harmonie en balans tussen je innerlijke kind, je vrouwelijke en mannelijke deel van jezelf. 

Als de drie éénheid in balans is, is er Liefde, wijsheid en mededogen, verbinding met de Bron, met het Goddelijke …. bewust worden dat alles één is … ook in het menselijk lichaam. 
Inner Gold geeft verbinding tussen je verticale en horizontale lijn. (Christusenergie) 


Bijhorende affirmatie:

Vrede met jezelf ….  op aarde ….Reacties van mensen die de Inner Gold remedie reeds gebruikten:

"Wat ik ervaren heb: diepe rust (stabiliteit, zekerheid, innerlijke veiligheid), overgave, vertrouwen, zelfliefde, mildheid voor mezelf, echt het gevoel "Ik hou van mezelf" (nog nooit eerder zo intens ervaren!), mezelf graag zien en omarmen, zelfvergeving, focus op zielsverlangen, diepe connectie met mezelf, zielenessentie, zelfrespect, zelferkenning, me niet meer klein voelen, maar volwaardig aanwezig, in mijn kracht staan zonder schuldgevoelens, levensvreugde, mijn bestaansrecht in alle vrijheid leven = WAUW!!!"

"Sinds ik het inneem, ben ik een bewustere vrouw geworden. Ik heb blije verwachtingsvolle gevoelens. Inzichten: over de dood, de juiste boeken zijn me na een week in handen gevallen. Dromen worden bewuster ervaren. Eigenwaarde is gestegen. Eigen gevoel: liefdevolle gevoelens. Gedachten : positieve gedachten. Energiehuishouding: de energie is gestegen."

"Deze remedie zorgt bij mij voor 2 belangrijke bewegingen. Enerzijds vervulling inwendig en anderzijds stralen naar buiten."

"Wat me het meeste opviel is de diepe  rust die ik heb ervaren. Een gevoel van diepe liefde en verbondenheid met alles. Ook sta ik meer in mijn kracht en spreek ik mijn talenten en creativiteit heel sterk aan. Daardoor gaf het heel veel kracht om mijn evenementen in rust en vertrouwen te kunnen neerzetten. Ik werd gedragen in zachtheid en voelde het ook in heel mijn wezen. Een mooie en serene energie."