Tools voor de nieuwe tijd
Tools voor de Nieuwe Tijd - Christina von Dreien & Levin Jeffrey Lamb
Boek + kaartenset : 46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn Christina von Dreien & Levin Jeffrey Lamb uitgeverij Akasha
€ 26,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn

Met begeleidend boek van Levin Jeffrey Lamb

Deze kaartenset is bedoeld als ondersteuning bij het je verbinden met je scheppingskracht, om je aan je multidimensionale oorsprong te herinneren en je bewust te maken van je ware grootsheid en alle vermogens die je bezit.

Waar het om gaat is dat we ons onze ware scheppingskracht herinneren, zelf verantwoordelijkheid nemen en nieuwe werelden en werkelijkheden scheppen voor het welzijn van alle wezens. Elke kaart is met liefde en waarheid gemaakt.

We leven in een ongelooflijk boeiende tijd waarin processen sneller, directer en ook gemakkelijker kunnen verlopen. Als collectief staan we op het punt om nieuwe stappen te zetten, om nieuwe bewustzijnsniveaus en dimensies te integreren. Deze tools vormen een brug waarmee je met het grootste gemak je nieuwe zijnstoestand kunt bereiken.

De kaarten zijn bewuste, liefdevolle en bezielde materie. Ze kunnen jou op jouw unieke pad ondersteunen. Je zult een trouwe vriend of vriendin in de kaarten vinden.

Laten we elkaar naar nieuwe, hogere niveaus tillen en deze ervaren. Daarvoor is het nu de tijd!