koperen munt
Koper muntje flower of life sticker

Koper muntje flower of life sticker 25 mm doorsnede

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Koper werd veelvuldig gebruikt door onze voorouders. De werking ervan wordt echter al jarenlang voor de mensheid verborgen gehouden. Niet voor niets is koper door de jaren heen steeds meer verdwenen.
Koper vernietigt ongewenste virussen en bacteriën. Krampstillend en verwarmend.
Indianen gooiden koper in meren, rivieren, vijvers en putten om virussen en bacteriën te vernietigen. Koper helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn. door onze voorvaders. De werking ervan wordt echter al jarenlang voor de mensheid verborgen gehouden. Niet voor niets is koper door de jaren heen steeds meer verdwenen.

Koper vernietigt ongewenste virussen en bacteriën. Krampstillend en verwarmend.
Indianen gooiden koper in meren, rivieren, vijvers en putten om virussen en bacteriën te vernietigen. Koper helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn.
De copper coin ( koperen munt) is gemaakt uit het hoogste kwaliteit koper die momenteel beschikbaar is en die constant positieve healing energie uitzendt. De opkleefbare coin helpt om schadelijke straling te neutraliseren en biedt harmonie.