Orakelkaarten - Het Sterrenlicht orakel

Webshop / Thema's / Persoonlijke Groei / Orakelkaarten - Het Sterrenlicht orakel
Sterrenlicht orakelkaarten
Orakelkaarten - Het Sterrenlicht orakel
Orakelkaarten - Het Sterrenlicht orakel Activeer je kosmische energie Rebecca Campbell en Danielle Noel
€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Dit orakel is voor Sterrenlichten, lichtwezens, zielen die verlangen naar alles wat mysterieus en onbekend is. Een Sterrenlicht is een ‘oude ziel’, iemand die op andere plaatsen dan op Aarde ervaringen heeft opgedaan.

Heb je altijd naar huis verlangd zonder echt te weten wat dit betekent? Dan heb je waarschijnlijk de ziel van een ‘ster’ ben je waarschijnlijk een Sterrenlicht. Deze kaarten helpen je je gevoelens onder woorden te brengen, en brengen je weer in contact met het universum en herinneren je eraan wie je echt bent.

De voorstellingen en teksten op de kaarten zijn gemaakt om Sterrenlichten te helpen de dingen als mens te ervaren, en je hoeft geen Sterrenlicht te zijn, of je hieraan verwant te voelen, om het deck te gebruiken. De kaarten zijn gemaakt voor alle wezens die in het mysterie van de menselijke ervaring zijn geïnteresseerd. Het is mijn diepste wens dat ze je steunen en je herinneren aan wat je vanbinnen voelt, en duidelijk hoort wat je ziel je influistert en deze fluisteringen vol overgave in daden omzet.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies