Orakelkaarten - Kristalboodschappers - Christel Van Asten
Orakelkaarten - Kristalboodschappers - Christel Van Asten

Kristallen zijn boodschappers. Zij brengen energieën naar de aarde om de Haar, de natuur en mensen te helpen in hun ontwikkeling naar een volgend niveau. De meeste kristallen hebben zich in miljoe...

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Kristallen zijn boodschappers. Zij brengen energieën naar de aarde om de Haar, de natuur en mensen te helpen in hun ontwikkeling naar een volgend niveau.

De meeste kristallen hebben zich in miljoenen jaren kunnen opladen met aarde-energieën.

Andere kristallen ontvangen energieën vanuit de Kosmos en verspreiden deze over de Aarde.

 

Met de kaartenset Kristalboodschappers laat Christel je kennismaken met 55 kristallen die zich vanaf het ontstaan van de Aarde hebben opgeladen met Aarde-energieën. Hierdoor zijn zij specialisten op het gebied van Aarding, Bescherming en Vitaliteit.

"Kristallen dragen bewustzijn.

 

Wij hoeven alleen maar stil te zijn en te luisteren om hun boodschappen te horen."

 

Christel van Asten

Auteur van Kristalboodschappers

 

Deze kaartenset is uniek omdat de kristallen de kans hebben rechtstreeks tot je te spreken.

Zij geven je een affirmatie mee om mee te werken en als je de energie van de steen via de kaart uitnodigt, voel je deze werkelijk in je leven binnenstromen.

 

De kaarten zijn zó ontworpen, dat je ze kunt gebruiken om bijvoorbeeld water op te laden of een ruimte in je huis te beschermen en te vitaliseren. Activeer de kaart voor dat doel en zet hem op een overzichtelijke plaats, waar je hem veel ziet.