Yana Kinder Remedies - Pesten
Yana Kinder Remedies - Pesten

Eén flesje uit de set (10 ml). Bloesem remedie.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Het komt veelvuldig voor dat kinderen pesten. Vaak handelen kinderen die pesten uit een bepaald onvermogen. Kinderen pesten niet “zomaar”.
Er is meestal een oorzaak te vinden waarom ze gaan pesten.
Kinderen die pesten zijn vaak kwetsbare en gevoelige kinderen. Deze remedie helpt kinderen die pesten weer goed bij zichzelf te komen en zich sterk en gelukkig te voelen.
Het stelt ze in staat om positief met anderen om te gaan en compassie voor een ander te hebben. Ze hebben pestgedrag niet meer nodig om zich te manifesteren, waardoor de behoefte om te pesten verdwijnt.
Korenbloem bevordert eigen liefde. Korenbloem laat een kind ervaren dat het een uniek persoon is en dat het anders kan zijn dan anderen. De kwetsbaarheid, die een kind daardoor kan ervaren, wordt omgezet in kracht.
Morgenster leert kinderen zich positief te uiten i.p.v. negatief.
De beschadigingen op zielsniveau worden geheeld, het kind heeft het gevoel in het licht te staan en gezien te worden. Het kind komt meer in haar eigen kracht te staan.
De sterke behoefte om als populair gezien te worden, of het gevoel van “pesten voordat ik zelf gepest word” zijn niet meer nodig om zich te handhaven.
Zinkviooltje is om zich positief te leren uiten en bij het eigen, positieve stuk te komen. Het helpt kinderen om hun eigen weg te vinden en laat de gewoonte om te pesten, los.
Negatieve gedachten over zichzelf transformeren in positieve gedachten.
Zwanebloem vergroot het gevoel van eigenwaarde en zelfwaardering en helpt om negatieve gedragspatronen los te laten. Je doet wat in wezen goed bij jou past.