Sprayfles AIR-ION Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life
Sprayfles AIR-ION Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life

Inhoud: 70 ml

€ 14,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Sprayfles AIR-ION (70ml) Flower of Life (Levensbloem)

Prachtig Gulden Snede gevormd sprayflesje met krachtige vitaliserende werking!

Onderzoek heeft aangetoond dat er herstel van de luchtkwaliteit optreedt door gebruik van de AIR-ION spray. Als je deze vult met gevitaliseerd water van een vitaalwater Levensbloem karaf, en hiermee spuit op de huid, op planten, kiemen et cetera, er ogenblikkelijk verandering merkbaar wordt in een bedompte atmosfeer waardoor het natuurlijker aanvoelt, zoals bij een waterval. Met reden: het vitale water uit de Flower of Life karaf dat je in de lucht verstuift verandert deze met meer negatieve ionen, waardoor je vrijer kunt ademen.

De wetenschap omschrijft het materiële effect dat dit sprayflesje heeft op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. Bij gebruik van dit flesje zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het vitaliserende effect te bereiken.

Levensbloem (Flower of Life)

De Levensbloem geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze Levensbloem bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool in goud bevindt zich steeds op de bodem van de karaffen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Levensbloem Wit affirmatie

Het symbool in de kleur wit bevordert openheid en volledigheid in de waarneming. In kleurentherapie, wordt de kleur wit in verband gebracht met de gezondheid van het fysieke en emotionele lichamen, en genezing in het algemeen.

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren.

De Gulden snede

Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. 


Reiniging

Het wordt aanbevolen deze Flower of Life Spray fles niet in de vaatwasser te reinigen. Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater.