Theekop en schotel Shinno Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life (zilvergrijs)
Theekop en schotel Shinno Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life (zilvergrijs)
Inhoud: 0,2 l
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Theekop Shinno Flower of Life - Levensbloem (zilvergrijs)

Prachtig gevormd vitaliserend porseleinen theekop en schotel, met krachtige affirmatie!

De Shinno theekop en schotel (200ml) zijn gemaakt van het fijnste porselein met een verfijnde ivoorkleur, en zijn zeer geschikt voor iedere theeceremonie. Het ontwerp van de subtiele en elegant gebogen vormen is gebaseerd op de Gulden Snede, en past zeer goed bij de ivoorkleur van het porselein. Binnenin de kop is het symbool van de Levensbloem in zilvergrijs in de bodem geplaatst. Het levensbloemsymbool zal zacht en zilverachtig door de thee schijnen!

Het ontwerp van de Theekop Shinno, zoals met al het Nature's Design glas- en porseleinwerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van de bijzonder gevormde Theekop Shinno wordt de biologische waarde van de thee verhoogd en de smaak verbeterd!

Levensbloem (Flower of Life)

De Levensbloem geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze Levensbloem bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren! Slechts drie minuten in het Nature's design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen, te vitaliseren. Het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland heeft dit onderzocht.

De Gulden Snede

Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. 
Al het glas- en porseleinwerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Reiniging

Het wordt aanbevolen dit Flower of Life porseleinwerk niet in de vaatwasser te reinigen. Het vitaliserende porseleinwerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater.

Gebruik

Vul de theekop met een heerlijke, liefst biologische thee en laat het dan vóór gebruik, gedurende 3 minuten staan.