Vitamina Cartosil
Vitamina Cartosil
Voedingsupplement: 60 capsules. Voor botten, gewrichten, huid, haren en nagels.
€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De capsules van Cartosil zijn samengesteld uit de droogextracten van de Aziatische bamboe, de Afrikaanse baobab, heermoes, de grote brandnetel en de wierookboom. Silicium, één van de belangrijkste bestanddelen van het bindweefsel (bot, kraakbeen, vaatwanden, pezen, spieren) wordt door deze plantenextracten op een natuurlijke wijze aangeboden in combinatie met nog andere mineralen zoals calcium en magnesium en heel wat vitamines. Hierdoor wordt silicium heel goed opgenomen in ons lichaam. Daarenboven is silicium heel belangrijk voor de elasticiteit van onze huid, sterke nagels en gezond haar.

Bestanddelen

Droogextracten van de Aziatische bamboestengel (Bambusa arundinacea), de vruchten van de Afrikaanse baobab (Adansonia digitate), het heermoeskruid (Equisetum arvense), het blad van de grote brandnetel (Urtica dioica) en het hars van de bast van de wierookboom (Boswellia serrata).

Gebruiksaanwijzing

Voor een snelle werking : 2 x 2 per dag ( ’s morgens en ’s avonds)

Door jarenlange tekort van Silicium in het lichaam, door verarmde voeding en/of leeftijd, spreekt het vanzelf dat dit tekort niet in één maand kan aangevuld worden. Er is een minimum periode van 6 weken nodig voor echt zichtbare resultaten. Na deze periode volstaat een onderhoudsdosis.

Onderhoudsdosis: 2 x 1 per dag ( ’s morgens en ’s avonds)

In te nemen met een glas plat water, bij voorkeur net vóór de maaltijd.

Werking

Organisch Silicium wordt door het lichaam het best opgenomen in aanwezigheid van natuurlijke vitamines met als hoofdspeler vit C  en mineralen zoals calcium, magnesium en andere oligo-elementen. Bambusa arundinacea, Equisetum arvense en Urtica dioica brengen Si aan via verschillende complexen. Baobab versterkt door zijn grote hoeveelheden vitamines en mineralen de opname ervan. Alle plantenextracten bezitten daarenboven zelf een sterke werking op het bind- en botweefsel. Het extract Boswellia serrata maakt dat de aangeboden silicium en mineralen een beter en sneller effect hebben, zodat het herstel van het bind- en botweefsel veel vlugger plaats vindt.

Verpakking

Het doosje van Cartosil bevat een wit potje met deksel waarin 60 capsules zitten.

CNK-code: 3774544

Notificatie: PL_AS 3599/4

EAN-code: 5 420050 400653

Veiligheid

Cartosil is absoluut veilig bij de aangegeven dosissen.

Europese en Belgische wetgeving beperken de mogelijkheid om uitgebreide omschrijvingen over onze Vitamina producten te communiceren. Helende en genezende werkingen van de natuurlijke stoffen mogen niet bij de producten vermeld worden.