Vitamina Plus Vitality
Vitamina Plus Vitality
Voedingssupplement 60 capsules. Voor vitaliteit, tegen stress en vermoeidheid.
€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De capsules van Plus Vitality zijn samengesteld uit de droogextracten van de Peruviaanse maca, de Koreaanse ginseng, de Chinese  Huang qi en Chinese engelwortel, de Indische aswhagandha en brahmi  en de rozenwortel. Een ideale combinatie voor meer energie en vitaliteit.

Bestanddelen

Droogextracten van de Peruviaanse macawortel (Lepidium peruvianum), de Koreaanse ginsengwortel (Panax ginseng), de Chinese  Huang qi-wortel (Astragalus membranaceus), de Chinese engelwortel (Angelica sinensis), de Indische aswhagandhawortel (Withania somnifera), en het brahmikruid (Bacopa monnieri) en de rozenwortel (Rhodiola rosea).

Gebruiksaanwijzing

Herstelkuur:

Start : 15 dagen 2 x 2 capsules per dag (‘s morgens en ’s middags), niet ’s avonds

Vervolg : 2 x 1 capsule per dag (‘s morgens en ’s middags), niet ’s avonds

Professionele sporters:

3 à 4 capsules per dag (minimum 3 uur vóór het slapen!)

Onderhoudsdosis:

1 à 2 capsules per dag ( ’s morgens en/of ‘s middags)

 In te nemen met een glas plat water, bij voorkeur net vóór de maaltijd.

Werking

De combinatie van deze adaptogene plantenextracten werken synergistisch en complementair op de soms extreme noden die gesteld worden op fysisch, mentaal en emotioneel vlak. Dit geldt zowel voor gezonde mensen ( topsporters, ondernemers, studenten, …) als voor zij die in langdurige stresstoestanden op mentaal, fysisch en emotioneel vlak verkeren. Daarnaast reikt Plus Vitality een bijzonder sterke hand aan bij de verschillende behandelingen om tot een herstel van een normale en evenwichtige balans te komen en bij allerlei toestanden waarbij de oorzaak ligt aan te weinig energie.

Verpakking

Het doosje van Plus Vitality bevat een wit potje met deksel waarin 60 capsules zitten.

CNK-code: 3774536

Notificatie: PL_AS 3599/3

EAN-code: 5 420050 400646

Veiligheid:

Plus Vitality is absoluut veilig bij de aangegeven dosissen.

Europese en Belgische wetgeving beperken de mogelijkheid om uitgebreide omschrijvingen over onze Vitamina producten te communiceren. Helende en genezende werkingen van de natuurlijke stoffen mogen niet bij de producten vermeld worden.