Oshadi Aroma verdamper steen
Aroma verdamper thermo geursteen Oshadi
Een nieuwe verdamper met LED verlichting in keramiek, met een ingebouwd electrisch verwarmingselement.  Volledig geruisloos. Water toevoegen is niet nodig, maar mag wel. Als u water toevoegt,...
€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een nieuwe verdamper met LED verlichting in keramiek, met een ingebouwd electrisch verwarmingselement.  Volledig geruisloos. Water toevoegen is niet nodig, maar mag wel. Als u water toevoegt, zorg er dan zeker voor dat de stekker uit het stopkontakt is gehaald. Enkele druppeltjes (5 tot 10, of meer) op de aromastone aanbrengen en aansluiten op het stroomnet. Het duurt enkele minuten vooraleer de stone warm is. Geschikt voor een ruimte tot 60 m². Eenvoudig onderhoud : een vochtig doekje erover, eventueel met behulp van een mild reinigingsmiddel, is voldoende.

Tip: De hoogste temperatuur ( 45 à 48 C ) is in het midden van de stone, de laagste langs de rand. De zwaardere oliën worden best meer in het midden geplaatst, de lichtere meer naar de rand toe. Tijdens het gebruik wordt de aromastone aan de bovenkant warm. Best niet aanraken dan. Het toestel mag dag en nacht worden gebruikt,  is veilig tijdens het slapen, ideaal voor een slaapkamer .