Agua de Florida - Aqua - Florida Water - 270 ml
Agua de Florida - Aqua de Florida Water 270 ml
Florida Water / Agua de Florida 270 ml Murray & Lanman
€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch. Let op: voorzichtig met de huid en ogen. Niet voor inwendig gebruik.

Waarom de originele Aqua of Agua de Florida?

Het originele Agua de Florida wordt gemaakt in Peru op basis van Peruaanse rietsuiker alcohol. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de cologne Deze goedkopere variant heeft een geheel andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als het originele Agua de Florida. De meeste sjamanen gebruiken de originele Agua de Florida voor hun reinigingen en ceremonies.


Het etiket van beide flesjes lijkt erg op elkaar, vandaar soms de verwarring. Als u zeker wilt zijn dat u de originele variant heeft, dan kunt u dit zien op het etiket. Hier staat namelijk in blauwe letters voorop Agua de Florida.

LET OP: niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen. Ontvlambaar, irriterend. Voorzichtig bij open vuur.

Agua de Florida wordt ook wel Aqua de Florida of Florida Water genoemd.