Welkom in Het Vliegend Konijn,  een fijne plaats om mooie kristallen, juwelen, edelstenen, boeken, CD’s, meditaie , yoga artikelen, klankschalen  en andere producten in verband met bewustzijn en bewustwording te vinden.

 
Daarnaast is er de webshop waar je een selectie uit de winkel kan terugvinden. Kijk er eens in rond, dan heb je al een goed idee van welke artikelen je in de winkel kan vinden. Het kan gebeuren dat er een artikel pas verkocht is in de winkel en dat nog niet is aangepast op de webshop. Ik doe er alles aan om steeds zo snel als mogelijk de bestelde artikelen te verzenden.
 
Vaak wordt de winkel als een oase van rust beschouwd. Ik tracht dit te behouden door het gebruik van wierook, aura- en kamersprays, klanken,...  dagelijks te integreren en in co- creatie met de kristallen en edelstenen.
 
Je kan bij mij ook terecht voor persoonlijke consulten.Met mijn partner Jan begeleiden wij samen opstellingen. Stuur een e-mail (of bel tijdens de openingsuren) om een afspraak te maken.
 
Ons adres, openingsuren en suggesties voor het parkeren vind je op de contact pagina.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten, producten en ander nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief.