Foto
Hallo en welkom op mijn persoonlijke pagina op deze website.
 
Mijn naam is Gwendolyn Marain en ik ben sinds november 2004 de bezielster van Het Vliegend Konijn.
 
Geduwd door mijn ziel en aangemoedigd door partner en vrienden ben ik de winkel begonnen. Hoewel ik in de begindagen ervan amper het uitstalbord buiten durfde te zetten, voelde ik toen al aan dat ik door het bedienen van klanten hen mocht ondersteunen in hun proces waardoor ik zelf ook mocht en kon groeien. Met vallen en opstaan heb ik alles beetje bij beetje vooral zelf geleerd en ben dan ook heel dankbaar voor wie op mijn pad komt en wie er ook de winkel bezoekt .
 
Nu is de winkel mijn speeltuin geworden waar ik er met een luisterend oor ben voor de bezoekers en indien gepast mijn eigen ervaringen deel. Ik heb geleerd dat het leven niet zo zwaar hoeft te zijn als het soms lijkt. We mogen allemaal meer gaan spelen.
 
Op mijn eigen weg ben ik vooral mijn kinderen (4) dankbaar. Ze zijn mijn grootste spiegels en leermeesters (geweest). Zij hebben mij de weg gewezen. Samen met hen tekende ik lang geleden een vliegend konijn dat jaren later in de winkel is komen wonen.  Daarnaast zijn de familie waarbinnen ik geboren ben, mijn eigen gezondheidsperikelen en mijn hoogsensitiviteit grote triggers (geweest). Vaak heb ik hen verwenst. Nu kan ik zien welke cadeau’s er achter verborgen zaten. En blijf ik verder zoeken en leren.
 
Tijdens mijn zoektocht heb ik vele verschillende invalshoeken, cursussen, methodes en middelen ter ondersteuning leren kennen. Bloesemremedies uit verschillende delen van de wereld, opstellingen (systemisch werk), energetisch werk, Script As Methode, gemmotherapie, aromatherapie, pendelen, chakra’s, reiki, mandala tekenen, klankschalen en stemvorken …

Dit heeft zowel geleid tot mijn persoonlijke ontwikkeling als die van het aanbod in de winkel en de webshop. Ik tracht zoveel als mogelijk naar eerlijke producten en handel op zoek te gaan. Verschillende van de leveranciers waarmee ik werk zijn dus fair trade handelaars. Er wordt door mij en het konijn ook regelmatig aan goede doelen geschonken zoals Natuurpunt, Nepal, BZN ...
 
Ik werk graag samen met andere coaches, therapeuten, healers, ... en wissel ook graag met hen uit. Dit uit zich door de interacties in de winkel: ik reik klanten ideeën en suggesties aan en ontvang ook van hen regelmatig nieuwe inzichten en nuttige tips.
 
Naast de winkel geef ik, wanneer er ruimte en tijd over is  zelf lezingen en workshops over edelstenen, pendelen, ...en begeleid ik samen met mijn partner Jan opstellingen, cirkels van verbinding en trajecten.

Verder verdiep ik me zelf graag in boeken en gesprekken en kan ik me uitleven in de tuin en met potlood en verfpenselen. Hieronder vind je een klein aanbod van mijn creaties.

Wees welkom in de winkel !

Hartelijke groetjes Gwendolyn

PS soms ben ik moe en kan ik wat stiller of teruggetrokken zijn achter de toonbank. Dat kan afstandelijk overkomen. Dit is echter mijn gevoeligheid die even een weg zoekt :-)