Foto

Hallo en welkom op mijn persoonlijke pagina op deze website.
 
Mijn naam is Gwendolyn Marain en ik ben sinds november 2004 de bezielster van Het Vliegend Konijn.
 
Waarom deze winkel en van waar die gekke naam?

In het begin was het duidelijk een roep van mijn ziel. Hoewel ik in de begindagen van de winkel amper het uitstalbord buiten durfde te  zetten, voelde ik toen al aan dat ik door het bedienen van klanten hen mocht ondersteunen in hun process.
 
Nu is de winkel mijn speeltuin geworden waar ik er met een luisterend oor ben voor de bezoekers en indien gepast mijn eigen ervaringen deel. Ik heb geleerd dat het leven niet zo zwaar hoeft te zijn als het soms lijkt. We mogen allemaal meer gaan spelen.
 
Op mijn eigen weg ben ik vooral mijn kinderen (4) dankbaar. Ze zijn mijn grootste spiegels en leermeesters geweest. Zij hebben mij de weg gewezen. Samen met hen tekende ik lang geleden een vliegend konijn dat jaren later in de winkel is komen wonen.  Daarnaast zijn de familie waarbinnen ik geboren ben, mijn eigen gezondheidsperikelen en mijn hoogsensitiviteit grote triggers geweest. Vaak heb ik hen verwenst. Nu kan ik zien welke cadeau’s er achter verborgen zaten.
 
Tijdens mijn zoektocht heb ik vele verschillende invalshoeken, cursussen, methodes en middelen ter ondersteuning leren kennen. Bv: opstellingen (systemisch werk), bloesemremedies, energetisch werk, Script As Methode , gemmotherapie, aromatherapie, pendelen, chakra’s, reiki, mandala tekenen, … Dit heeft zowel geleid tot mijn persoonlijke ontwikkeling als die van het aanbod in de winkel en de webshop. Ik tracht zoveel als mogelijk naar eerlijke producten en handel op  zoek te gaan.
 
Ik werk graag samen met anderen en wissel ook graag met hen uit. Dit uit zich door de interacties in de winkel: ik reik klanten ideeën en suggesties aan en ontvang ook van hen regelmatig nieuwe inzichten en nuttige tips. Daarnaast wijzen therapeuten, coaches, dokters en healers door naar de winkel en verwijs ik ook verder daar waar naar mijn gevoel mag gebeuren.
 
Naast de winkel geef ik zelf lezingen en workshops over bloesemremedies en edelstenen, begeleid ik samen met mijn partner Jan opstellingen ( zie www.life-is-a-game.org

Verder verdiep ik me zelf graag in boeken en gesprekken en kan ik me uitleven in de tuin en met potlood en verfpenselen. Hieronder vind je  al een klein aanbod van mijn creaties.
| Meer