Beauty karaf Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life
Beauty karaf Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life
Inhoud: 5 liter Met platinum levensbloem in gegraveerd
€ 349,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het prachtige design van de Flower of Life (Levensbloem) vitaalwaterkaraffen is volledig gecreëerd volgens de wetten van de Gulden Snede, dit is de heilige verhouding waaruit alles uit de natuur opgebouwd is.

De vloeiende lijnen van de karaf met de levensbloem op de bodem zorgen voor een vitalisatie van water en vloeistoffen in slechts 3 minuten. In deze korte tijdspanne veranderen de watermoleculen van verwakt leidingwater in krachtige, harmonieuze waterkristallen. Het dagelijks drinken van gevitaliseerd water resulteert in een verbeterde gezondheid en een versterkt auraveld. Eenmaal het water gevitaliseerd is blijft de energetisatie een week intact.

Voor het opwaarderen van uw dagelijks drinkwater, het water is eveneens geschikt voor kinderen, huisdieren, planten, enz...

De levensbloem (Flower of Life)

De Levensbloem geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. Het bestaat uit honderden circels die zodanig met mekaar verweven zijn dat ze oneindig veel patronen creeeren. De Levensbloem vertrekt vanuit het middelpunt van de cirkel, wat aangeeft dat in oorsprong alle leven uit één enkele bron voortkomt.

Water vitalisering

Het water dat uit onze leidingen komt heeft qua smaak en structuur haast niets meer gemeen met levend en sprankelend bronwater uit de natuur. Mineraalwater in flessen is door het langdurig verpakt zijn eveneens zeer verzwakt en heeft bovendien vaak energetisch de lading van de fabriek en drukke supermarkten opgenomen. Oa door de aanwezigheid van de levensbloem vitaliseren de Nature Design producten het water weer tot de "oorspronkelijke code". Als het water qua structuur weer symmetrisch gerangschikt is hebben de waterkristallen de vorm van een regelmatige zeshoek. En dezelfde hexagone vorm vinden we terug in de Levensbloem!

Wetenschappelijk onderbouwd

Onderzoekers van het E.F Laboratorium te Uttingen (Zwitserland) gebruiken de methode van watermoleculefotografie, ontwikkeld door Dr Emoto. De fotografie van de watermolecule 'voor' en 'na' toont hoe positief de veranderingen zijn, met heel fijne, symmetrische kristalstructuren als resultaat. Ieder afzonderlijk product blijkt een eigen, unieke kristalstructuur te vormen!