Drinkglas Mythos Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life - Goud
Drinkglas Mythos Bloem des Levens - Levensbloem - Flower of Life - Goud
250ml, 270 gram
€ 10,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Drinkglas Mythos Flower of Life (Levensbloem)

Prachtig Gulden Snede gevormd, vitaliserend drinkglas met Levensbloem affirmatie!

Deze vitaliserende Mythos drinkglazen (250ml) hebben allen een Levensbloem affirmatie op de bodem van de glazen. De Levensbloem geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze Levensbloem bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met al het Nature's Design glaswerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model, bijna overal in de natuur aanwezig, wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het staat zeer stabiel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Ideaal voor dagelijks gebruik.

LET OP: Dit glas is een uitstekende warmtegeleider. Niet onbeschermd aanraken na vulling met een hete vloeistof!

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren! Slechts drie minuten in het Nature's design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen, te vitaliseren. Het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland heeft dit onderzocht.

Levensbloem (Flower of Life) Goud affirmatie

Het gouden Levensbloem symbool in 24 karaats goud biedt energetische ondersteuning en biologische verbetering. In kleurentherapie, wordt goud geassocieerd met de versterking en stabilisatie van het immuunsysteem en het stimuleren van een hoger bewustzijn voor de evolutie van het ’Me’. Dit gouden symbool (24 karaat goud) bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het goud is met 600º Celsius in het glas gebrand.