Enjoy 45+ Mild Kruidendruppels Go4Balance
Go4Balance - Enjoy45+ Mild Kruidendruppels - Phytotherapie 20 ml
Verpakking: 20 ml
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Enjoy 45+ Mild is een natuurlijke en niet-hormonale remedie voor vrouwen die kampen met ongemakken tijdens de menopauze.

Enjoy 45+ Mild kruidendruppels helpen de lichamelijke en emotionele ongemakken beter op te vangen zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen beleeft.

Wat is het verschil tussen Enjoy 45+ en Enjoy 45+ Mild? 

Net zoals Enjoy 45+,  is de Enjoy 45+ Mild variant geschikt voor alle vrouwen die hun menopauzeklachten of PMS (premenstrueel syndroom) symptomen wensen te ondersteunen. 

Enjoy 45+ Mild is vrij van fyto-oestrogenen en is een natuurlijke niet-hormonale remedie. Ze bevat geen plantaardige hormonen zoals hop, salie, zilverkaars en rode klaver. 

De "Mild" variant is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met  oestrogeendominantie.
Oestrogeendominantie kan ondermeer. ontstaan door een te hoge inname van fyto-oestrogenen en xeno-oestrogenen uit voeding, anticonceptie met oestrogenen en een te hoog vetpercentage. Een teveel van oestrogenen is toxisch. 

Aanbevolen dosis:
Neem dagelijks 3 x 7 tot 3 x 10 Enjoy 45+ Mild kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier door onze kruidendruppels ondersteunen.


Fysiek

Enjoy 45 + Mild is een veilige en niet-hormonale remedie voor vrouwen die kampen met ongemakken van de menopauze.

Enjoy 45+ Mild kruidendruppels:
Ze zijn een synergie van 7 kruiden die zorgen voor een ontspannen en positief gevoel.
Ze zijn geschikt voor vrouwen tijdens de menopauze die willen genieten en zich goed in hun vel willen voelen en in het bijzonder voor vrouwen die kampen met oestrogeendominantie.
Ze bieden ondersteuning bij PMS klachten en hormonale disbalansen tijdens de overgang.
Ze helpen je om stemmingswisselingen te doorstaan tijdens de menopauze (maar ook bij stress en opvliegers ten gevolge daarvan).
Ze  geven een boost aan je immuniteit ( afweersysteem). 
Ze beschermen hart- en bloedvaten.
Ze zijn zeer versterkend bij vermoeidheid en zijn hierdoor een waardevol tonicum ten tijde van herstel en ziekte.
Ze ondersteunen op een natuurlijke wijze, ze zijn vrij van fyto-oestrogenen.
Opmerking: Enjoy 45 + Mild combineert zich niet met klassieke bloedverdunnende medicijnen.
Energetisch
Enjoy 45+ Mild kruidendruppels ondersteunen jouw transformatieproces. De overgang is een kans om van binnen heel te worden, los van de verwachtingen van de buitenwereld.

Enjoy 45+ Mild kruidendruppels helpen je om meer ruimte te maken voor jezelf. De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden.

Enjoy 45+ Mild druppels geven je de kracht en het inzicht om met nog meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfrespect je levenspad te bewandelen.


Samenstelling

Ashwaganda
Ook wel Indische ginseng genoemd, is een adaptogeen kruid dat het immuunsysteen verbetert tegen ziekte , lichamelijke en psychische stress. Het kruid gaat celveroudering tegen, is goed voor denken en geheugen en heeft onder meer stressverlagende, angstremmende, anti depressieve,  ontstekingsremmende, immunomodulerende, antioxidatieve, hormoonregulerende en spierversterkende effecten.

Kurkuma
De werkzame stof curcumine werkt niet alleen ontstekingsremmend, maar is eveneens een sterke antioxidant en een oppepper voor je immuunsysteem. Uit de literatuur blijkt dat curcumine zeer ondersteunend is in de bestrijding van kankers.

Grote Brandnetel
Brandnetels verminderen PMS-symptomen, verwerkt oestrogeen om symptomen van de menopauze te verlichten  en remt overtollige menstruatie. Verder werkt brandnetel op het hele lichaam en op alle organen als reiniger en versterker.  Brandnetel is heel versterkend bij bijnieruitputting en vermoeidheidsklachten. Ook bij tekort aan calcium is het heel effectief, daar dit kruid een hoog gehalte heeft aan mineralen. Verder bevat het een goede bron aan Vitamine C. Kortom, brandnetel is een uitstekend tonicum tijdens periode van herstel en ziekte.

Grote Engelwortel
Dit kruid helpt om hormonale schommelingen tijdens de overgang te ondersteunen. Hierdoor worden stemmingswisselingen  en opvliegers verbeterd. Naast het regelen van onze  vrouwelijke hormoonhuishouding werkt  Grote Engelwortel zeer ondersteunend op het immuunsysteem.

Citroenmelisse
Het kruid werkt zeer sterk antiviraal en is hierdoor weerstandsverhogend.
Dankzij de regulerende eigenschappen is citroenmelisse een waardevolle helper bij hormoonschommelingen tijdens de overgangsjaren.

Citroengele Honingklaver
Honingsklaver  werkt als lymfagoog, d.w.z een lymfecirculatieverbeterend middel om afvalstoffen uit te scheiden.Verder is dit bittere kruid efficiënt bij slapeloosheid, zenuwachtigheid en melancholie dankzij haar kalmerende en pijnstillende eigenschappen. 

Meidoorn
Meidoorn wordt terecht de 'Valeriaan van het Hart' genoemd en bevat krachtige antioxidanten die beschermend werken bij hart en vaatziekten. Voor de overgang heb je als vrouw minder kans op hartziekten. Na de overgang neemt het risico snel toe onder andere vanwege de daling van het hormoon oestrogeen Verder is het een heilzaam kruid bij stress, nervositeit, slaapstoornissen en  overmatig zweten.