Go4Balance -  Clear skin Detox - Kruidendruppels 20 ml
Go4Balance - Clear skin Detox - Kruidendruppels 20 ml
Heb je last van huidonzuiverheden zoals onder meer acne, puistjes, mee-eters, rode en/of geïrriteerde huid? Ervaar je door jouw huidbeeld een verminderd zelfvertrouwen? Neem...
€ 19,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Heb je last van huidonzuiverheden zoals onder meer acne, puistjes, mee-eters, rode en/of geïrriteerde huid?
Ervaar je door jouw huidbeeld een verminderd zelfvertrouwen?

Neem dan 3 x 7 tot 3 x 10 Clear Skin Detox kruidendruppels per dag in een glas water (pubers vanaf 12 jaar en volwassenen).

Het is aangewezen om een kuur te volgen van 6 tot 12 weken voor een dieptereiniging.

Tip: Neem in combinatie met de Detox druppels de Clear Skin Roller voor uitwendig gebruik om puistjes en onzuiverheden aan te stippen.

Clear Skin Detox kruidendruppels zijn een natuurlijk reinigingsmiddel en hebben een zuiverende werking naar huid, lever en darmen toe. Ze brengen ook de talgproductie van de huid in balans.

Ze worden ook aangewend bij volwassenen die kampen met huidonzuiverheden of die hun huidbeeld willen verzorgen na bv langdurig gebruik van alcohol, tabak, medicatie, zonnebrand, ...
 

Fysiek

  • Brengt de onzuivere huid tot rust
  • Ze voorkomt nieuwe ontstekingen
  • Ze vermindert roodheid, irritatie en puistjes
  • Draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid en reguleert de talgproductie

Energetisch

De huid is de spiegel van onze innerlijke gezondheid en weerspiegelt het contact met onze buitenwereld. Huiduitslag betekent dat er opgekropte energie naar buiten komt. Clear Skin Detox helpt op energetisch vlak om de communicatie met de buitenwereld te bevorderen.

 

Samenstelling

Driekleurig viooltje
Driekleurig Viooltje heeft een bloedzuiverende en ontstekingsremmende werking. Dankzij de vitamine E heeft het Driekleurig Viooltje tevens een beschermende werking op de huid en gaat het cel veroudering tegen.

Goudsbloem
Via de lever en de nieren wordt het bloed gezuiverd, de lymfe wordt geactiveerd en de doorstroming wordt bevorderd. Zo wordt alles losgemaakt wat zich in het lichaam en de geest heeft vastgezet. Goudsbloem bevat belangrijke stoffen die op de huid inwerken, ze heeft een desinfecterende inwerking en bevordert de aanmaak van nieuw weefsel.

Kamille
Kamille heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel, de spijsvertering, en heeft een onstekingswerende en huidzuiverende werking die ideaal is bij acne.

Grote klis
De fenolzuren van de Grote Klis hebben een ontsmettende werking en bevorderen de verwijdering van toxines uit de lever en de nieren. De polyenen hebben een antibacterieel en schimmelwerend effect, die de huid een zuiverende werking versterkt. Grote Klis heeft een drainerende werking waardoor de talgklieren worden gereinigd en de huid wordt gezuiverd. Vandaar dat Grote Klis met succes wordt toegepast bij mee- eters, acne en puistjes.

Berk
De berk heeft bloed reinigende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Brandnetel
Alle organen worden weer actief gemaakt. Tevens is de plant ook weerstand verhogend. Dit kruid geeft vitaliteit en nieuwe levenskracht. Hij helpt je ook om dingen beter te kunnen uiten, vastzittende emoties worden losgemaakt en blootgelegd.

Salie
Lichamelijk heeft Salie een goede werking, het zenuwstelsel en het hormoonstelsel.

Mariadistel
Mariadistel helpt bij afvoeren van afvalstoffen die we opbouwen en heeft een belangrijke functie bij chronische ontstekingen

Rode zonnehoed
De immuun bevorderende werkzaamheid van Echinacea zorgt in samenwerking met bacterie, -virus en -schimmel bestrijdende eigenschappen ervoor dat huidaandoeningen worden tegen gegaan.