Gouden Driehoek Edelstenen Water Set
Gouden Driehoek Edelstenen Water Set
In de wereld van edelstenen wordt met de Gouden Driehoek de driehoek bedoeld die tussen de Amethist, Roze kwarts en Bergkristal ligt. De drie edelstenen vormen samen een super krachtige...
€ 5,00
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 
In de wereld van edelstenen wordt met de Gouden Driehoek de driehoek bedoeld die tussen de Amethist, Roze kwarts en Bergkristal ligt.

De drie edelstenen vormen samen een super krachtige combinatie, de driehoek geeft de drie-eenheid aan en ‘drie’ (driehoek en drie stenen) zou kunnen staan voor de spirituele en mystieke energie. Het getal ‘3’ heeft ook al eeuwen een bijzondere betekenis. Drievoud is volgens de oude Grieken volmaakt, in de Bijbel wordt de drie-eenheid genoemd, er waren 3 wijzen die uit het Oosten kwamen, Petrus zei tot drie keer toe dat hij Jezus niet kende, Jezus stond drie dagen na zijn dood op, wij roepen drie keer hoera, drie keer scheepsrecht… om maar een paar voorbeelden de noemen. Het getal ‘3’ is op zich al een magisch nummer!

Alles goed en wel. Maar wat moet je nu met drie prachtige edelstenen die je in een driehoek legt?

De combinatie van de drie stenen: Amethist, Roze kwarts en Bergkristal wordt als heel krachtig beschouwd. Stenen dus, die veel energie bezitten.

De paarse Amethist werkt rustgevend en ontspannend; de Roze kwarts straalt zachte en lieve energie uit; de Bergkristal heeft een reinigende werking.
Deze drie stenen bij elkaar zouden zo krachtig zijn, dat zij de energie in een ruimte sterk kunnen beïnvloeden en verbeteren. Leg de stenen in een grote driehoek in huis. Met een grote driehoek bedoel ik verdeel de stenen over het hele huis. Zolang het maar in een driehoek blijft. Qua filosofie probeer je min of meer hetzelfde te bereiken als Feng Shui. Ook hier wil je de energie, de Ch’i, vrij laten stromen.
Voel je je beklemd in huis of in je werkruimte? Is de atmosfeer niet goed? Zijn er veel conflicten? Mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Of het nu in familiekring is of op het werk. In een ruimte met meer mensen bij elkaar kruisen veel energieën elkaar en dit kan stormachtige situaties teweeg brengen.
De Gouden Driehoek zou deze verschillende energieën in banen moeten leiden, zodat iedereen zo harmonieus mogelijk naast elkaar kan wonen of werken.

Hieronder nog even wat meer informatie over de drie edelstenen:

Amethist
Met een Amethist in de buurt ontspan je sneller en is het minder ‘ druk’ in je hoofd. De steen zou zelfs een positieve werking hebben op het centraal zenuwstelsel. De paarse steen laat je volledig tot rust komen, hetgeen geweldig is wanneer je stress gevoelig of gespannen bent. Vandaar dat Amethist geschikt zou zijn voor mensen met hoofdpijn.

Bergkristal
Bergkristal zuivert niet alleen de energie in een ruimte, maar heeft ook een ‘ reinigende’ werking op de mensen die zich daar bevinden. Zelfs dieren en planten zouden gevoelig zijn voor deze energie. Verder is de energie van een bergkristal activerend en vitaliserend. Goede ideeën borrelen op in de buurt van een Bergkristal.

Roze kwarts
Zacht, liefdevol en innerlijke rust en harmonie. Dát is de Roze kwarts. De steen zorgt voor een vriendelijke, gezellige en eensgezinde sfeer. De Roze kwarts leert je om jezelf en anderen te waarderen. Je zult, in het algemeen minder klachten hebben, beter slapen en veel meer tot rust komen.