Boek - Life is a Game! - Jan Vermeiren
Boek - Life is a Game! - Jan Vermeiren
Auteur Jan Vermeiren is auteur van de bestseller 'Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken' waarvan meer dan 50.000 exemplaren werden verkocht. 'Life is a game!' is van een totaal andere...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Auteur Jan Vermeiren is auteur van de bestseller 'Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken' waarvan meer dan 50.000 exemplaren werden verkocht.

'Life is a game!' is van een totaal andere orde en geeft antwoord op de vraag: wil je lichter en vreugdevoller leven? Het beschrijft hoe je dit doet door drie fasen te volgen. Als je deze inzichten toepast, zie je snel resultaat.

Dat kan zijn: minder stress, meer ontspanning, vlottere communicatie, liefdevollere relaties, aantrekken wat je wenst in het leven en misschien zelfs de reden ontdekken waarom je hier op aarde rondloopt!

Aangezien het "spel van het leven" in essentie een vreugdevolle en plezierige belevenis is, bevat het boek een waaier van eenvoudige, dagdagelijkse en grappige analogieÂn en metaforen. Je leest hoe monsters, teddyberen, treinen, GPS-systemen, waanzinnige wachters, blije barden en zelfs computergames de weg tonen naar een lichter en vreugdevoller leven!

Daarnaast bevat 'Life is a Game!' een aantal methoden en technieken om snel een stressvolle situatie neutraal te maken. En als je bereid bent een stapje verder te gaan, helpen ze zelfs om op een zachte manier de oorzaak op te lossen zodat je blijvend resultaat ervaart.
Auteur
Jan Vermeiren