Zaphir of Shanti Chime
Shanti Chime - Zaphir - Windgong - Toon Twiligt - overvloed - herfst
Deze Shanti of Zaphir is de Twilight: Gouden Oogst, overvloedige kleurrijke herfst. Tonen: E G B C E G B C
€ 49,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De Zaphir of Shanti is verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren per toon. Wij kunnen al deze combinaties niet steeds krijgen. Wij sturen dus steeds de bij ons beschikbare kleur bij de door u gewenste toon.
Al heel lang wordt er in de Franse Pyreneeën een bijzonder muziekinstrument, of ook wel windgong, gemaakt. De Zaphir is een authentiek muziek instrument, een echt muziekinstrument waarbij elk onderdeel met de hand is gemonteerd en afgesteld door vakmensen in het Atelier van Zaphir. Het oorspronkelijke ontwerp en is gemaakt door Shanti, nu Zaphir ...

De Zaphir met zijn verschillende kleuren, tinten, tekeningen, kan men associëren met de natuurlijke frequenties van de seizoenen, elementen en chakra's.
De snaren zijn heel precies gestemd op de diverse toonhoogtes, en de melodie van elke Zaphir is rijk aan boventonen.

De Zaphir wordt vaak gebruikt bij klankmeditaties, voor ontspanning, of gewoon voor plezier. Swing het zacht in het rond aan het snoer.

Het heeft een bijna magisch effect op kinderen, maar let op! het is geen speelgoed. Houdt het uit de buurt van kleine kinderen.

De Zaphir mag buiten, bij voorkeur beschut tegen de regen... met een beetje wind wordt uw tuin of balkon gevuld met een verassende onverwachte melodie....
De toplaag van de resonantiebuis bestaat uit beschermende vernis, die geeft voor langere termijn weerstand tegen het weer, heeft een Ecolabel, voldoet Speelgoednorm EN71-3.
De binnenkant van de cilinder wordt beschermd door een laag verf van een Groen Label, deze beschermt tegen ruwe weersomstandigheden en tegen vuil.

De zwartgeverfde patch van berkenhout is beschermd door lijnolie.
Afmetingen Cylinder: hoogte ongeveer 125 mm,
breed ongeveer 65mm
De acht snaren zijn met zilver gelast op de metalen bodemplaat van de resonantiebuis.