Go4Balance - Trust Massage Creme
Go4Balance - Trust Massage Creme
Verpakking: 100 ml
€ 28,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Deze crème werkt kalmerend en helpt om spanningen en angsten los te laten en op die manier het evenwicht te herstellen.
Met de Trust Massagecrème hervind je rust en ben je in staat om opnieuw te ontspannen.

Psychisch:
Geschikt bij angst, zenuwachtigheid, onrustige en negatieve gedachten.
Ideaal bij innerlijke onrust zowel geestelijke en lichamelijk. Voor de piekeraars en slechte slapers (zowel inslaap- als doorslaapmoeilijkheden).
Heilzaam bij hyperactiviteit (ook voor kinderen vanaf schoolleeftijd).

Fysiek:
Trust massagecrème brengt rust wanneer je zenuwen overbelast zijn en helpt om te ontspannen en je natuurlijk slaapritme te hervinden.
Door het herstellen van de innerlijke rust zullen ook spijsverteringsongemakken die het gevolg zijn van spanningen verbeteren.

Samenstelling
Arganolie (argania spinosa)
De crèmebasis bevat 100 % natuurlijke Arganolie die het ‘vloeibare goud van Marokko’ wordt genoemd. Arganolie is een plantaardige olie die gewonnen wordt uit de pitten van de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa). De olie is een parel voor de huidverzorging. Ze herstelt de natuurlijke beschermende hydrolipidenfilm, regenereert en voedt de huid. Mede door het hoog gehalte aan Vitamine E die een krachtig anti-oxidant is, gaat Arganolie huidveroudering tegen. Ze wordt ook gebruikt voor het verzorgen van haar en nagels.

Cederhout essentiële olie (Cedrus atlanticus)
Kracht – doorzettingsvermogen - stabiliteit
De naam ceder is afgeleid van het Arabische woord kedron wat kracht betekent. In het oude testament wordt de ceder beschreven als symbool voor jeugdigheid en kracht. De cederboom wordt zeer groot en zeer oud. De essentiële olie geeft je onbeweegbare krachten in crisissituaties en helpt je overeind te blijven bij gebeurtenissen en krachtige emoties die dreigen je zelfvertrouwen en je moraal te ondermijnen. Ze helpt je om het gevoel van het slachtoffer te zijn te vergeten en ze laat je toe jezelf te respecteren en gerespecteerd te worden door anderen.

Zoete sinaasappel essence (Citrus aurantium dulcis)
Geluk – vreugde – positiviteit
In China geeft men sinaasappelen als nieuwjaarsgeschenk: ‘ik wens je geluk en voorspoed voor de komende 12 maanden’.
De essence van de zoete sinaasappel maakt blij, stimuleert de speelsheid, verdrijft sombere gedachten en heeft een kalmerende en sederende werking. Ze helpt de perfectionisten die geen fouten tolereren (zowel van zichzelf als van anderen). De sinaasappel bevordert eveneens de communicatie en samenwerking met anderen.

Exotische basilicum essentiële olie (Ocimum basilicum ssp basilicum)
Positief zelfbeeld – innerlijke kracht – innerlijke rust – vertering (letterlijk en figuurlijk)
Basilicum essentiële olie heeft een kalmerende en ontspannende werking. Ze brengt vrede, verdrijft negatieve gedachten en helpt bij piekeren. Basilicum werkt versterkend bij gebrek aan dynamisme, moed en doorzettingsvermogen of wanneer men twijfelt en niet kan beslissen. Ze geeft moed om de confrontatie aan te gaan met een persoon, een situatie of een gebeurtenis. Ook ideaal bij examenvrees.
Lichamelijk heeft de essentiële olie van Basilicum een krampstillende werking op de spieren (zowel orgaanspieren als skeletspieren). Ze bevordert de spijsvertering en werkt ontspannend bij hoofdpijn.

SUGGESTIES VOOR HET MASSEREN VAN VOLGENDE CONTACTZONES OF REFLEXPUNTEN:
Bij angst, zenuwachtigheid: breng de TRUST-crème aan op de linker en rechter voorzijde van het lichaam ter hoogte van de aanhechting van de grote borstspieren (longmeridiaan) tegen het schoudergewricht en masseer in met een lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging)
Bij nerveuze maaglast of krampen: breng een nootje TRUST-crème aan ter hoogte van de zone die drie vingers breed boven de navel ligt en masseer dit gebied met zachte lemniscaatbewegingen.
Bij gevoelens van onrust, hyperactiviteit, slaapproblemen, opwinding: breng een nootje TRUST-crème aan op de zone boven de linker- en rechterelleboog met zachte lemniscaatbewegingen.
Breng een nootje crème aan op beide voetzolen en masseer zachtjes in.