Go4Balance - Trust Mild - Kruidendruppels -  20 ml
Go4Balance - Trust Mild - Kruidendruppels - 20 ml
Verpakking: 20 ml
€ 19,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Hebben een rustgevende werking & brengt rust in het hoofd.

Mild Trust kruidendruppels hebben een rustgevende werking en helpen jou met het opvangen van de spanningen van elke dag.

Trust Mild is er om kinderen (bvb overbelaste student en/of hyperactieve kinderen) én volwassenen (piekeraars en mensen die regelmatig last hebben van een psychische overbelasting) te helpen om hun gevoelens van angst en onrust beter te doorstaan.

Trust Mild kruidendruppels zijn een neurotonicum die zwakke zenuwen versterken en staan je bij wanneer je geestelijk overbelast bent.
Voor meer rust in je hoofd, neem dan 3 x 7 tot 3 x 10 Trust Mild Kruidendruppels, zij hebben een positief effect op de gemoedstoestand en een zachte rustgevende werking op geest en lichaam.
Mild Trust kruidendruppels hebben een rustgevende werking en helpen jou met het opvangen van de spanningen van elke dag.

Trust Mild is er om kinderen (bvb overbelaste student en/of hyperactieve kinderen) én volwassenen (piekeraars en mensen die last hebben van een psychische overbelasting) te helpen om hun gevoelens van angst en onrust beter te doorstaan.
Trust Mild kruidendruppels zijn een neurotonicum die zwakke zenuwen versterken en staan je bij wanneer je geestelijk overbelast bent.
Zij hebben een positief effect op de gemoedstoestand en een zachte rustgevende werking op geest en lichaam.


Samenstelling:
Passiebloem staat bekend om zijn angstwerende en ontspannende werking. Deze bloem is heilzaam bij overactiviteit, zenuwachtigheid, gejaagdheid, stress, rusteloosheid en prikkelbaarheid. IJzerhard voor ijzersterke zenuwen.
IJzerhard helpt het lichaam bij stressgerelateerde symptomen zoals zenuwuitputting.
Lavendel kalmeert de zenuwen, verzacht, is opbeurend en brengt de geest weer in balans. Door de balancerende eigenschappen is lavendel opmonterend, onderdrukt het depressieve gevoelens en herstelt lavendel jouw innerlijke harmonie.
Slaapmutsje als rustgevend medicijn bij nervositeit, overdreven emotiviteit en overbezorgdheid Lindebloesem tegen rusteloosheid en zenuwachtigheid. Verhelpt slapeloosheid bij kinderen en werkt rustgevend bij ADHD.
Citroenmelisse kalmerend en ontspannend goed bij examenangst en andere lichte angsttoestanden.
Een zeer goed kinderkruid, zelfs voor zuigelingen, door de milde werking.
Zinvol voor spijsverteringsklachten die hun oorsprong vinden vanuit nervositeit.

Fysieke uitwerking:
Trust mild kruidendruppels hebben een kalmerende werking bij lichte migraine of lichte hartklachten die hun oorsprong vinden vanuit een nerveuze aard.


Verder zijn ze heilzaam bij:
ADHD en andere vormen van hyperactiviteit. Door zijn rustgevende werking helpt het om de concentratie weer beter te richten.
Kinderen die bedplassen als gevolg van een angstig en onrustig gevoel.
Gedurende de dag zijn de Trust Mild kruidendruppels een waardevolle ondersteuning voor een rustig en ontspannen gevoel zonder u slaperig te maken.
Deze kruidendruppels zorgen voor een positieve stemming en dragen bij tot een positieve gedachtegang en een betere concentratie.

Gebruik:
Volwassenen: 3x7 tot 3x10 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.
Kinderen > 12 jaar: 3x5 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.
Kinderen > 6 jaar: 3x3 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.

Combinaties:
Twee verschillende flesjes combineren is toegestaan en vaak zelfs aangewezen, echter niet gelijktijdig.
Tussen de inname van het ene flesje (bvb. Trust ) en het andere (bvb. Enjoy ) dient een tijdsverschil van 3u gerespecteerd te worden.

Trust, Trust Mild, Enjoy, Enjoy45+: kan overdag of 's avonds voor het slapen gaan gebruikt worden.
Empower & Focus: kan overdag. Deze druppels zijn energiegegevend en daarom niet aangewezen voor gebruik na 16u, dit om een goede nachtrust te vrijwaren.
Enjoy45+: voor vrouwen tijdens de menopauze.

Attentie:
Voorzichtigheid is geboden: wanneer men lijdt aan medische aandoeningen, in combinatie met andere medicijnen, tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.
Combineer deze kruidendruppels niet met alcohol.
Bij twijfel raadplaag je huisarts of dokter.Disclaimer: Go4Balance kruidendruppels nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen ze nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.