Vitaalwaterkaraf Alladin Bloem des Levens - Levensbloem - Happy meer kleuren -  Flower of Life
Vitaalwaterkaraf Alladin Bloem des Levens - Levensbloem - Happy meer kleuren - Flower of Life
Inhoud: 1,3 liter
€ 63,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Vitaalwaterkaraf Alladin Flower of Life (Levensbloem) Happy (1300ml) Regenboogkleuren

Prachtig Gulden Snede gevormd, mondgeblazen waterkaraf met krachtig vitaliserende werking!

De prachtige contouren van de mondgeblazen karaf 'Alladin' zijn gebaseerd op de gouden driehoek, beter bekend als de Gulden Snede. Het uitgekiende ontwerp verbetert de biologische waarde en de smaak van iedere vloeistof in deze Flower of Life karaf. De levering is inclusief glazen afsluiter.

Biologische vitaliteit!

De wetenschap omschrijft het materiële effect dat deze karaf heeft op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. Bij gebruik van deze karaf zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het vitaliserende effect te bereiken.

Het geheel bevordert een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De karaf heeft een trapsgewijze opzet met zes opeenvolgende secties, waarbij het volume van elke sectie overeenkomt met een van de eerste zes nummers uit de universele Fibonacci-reeks. Deze reeks is in lijn met de geometrie die overal in de natuur is te vinden. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van deze Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Levensbloem (Flower of Life)

De Levensbloem geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze Levensbloem bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool in goud bevindt zich steeds op de bodem van de karaffen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Levensbloem Wit affirmatie

Het symbool in de kleur wit bevordert openheid en volledigheid in de waarneming. In kleurentherapie, wordt de kleur wit in verband gebracht met de gezondheid van het fysieke en emotionele lichamen, en genezing in het algemeen. Dit symbool in wit bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. 

Reiniging

Het wordt aanbevolen deze Flower of Life karaf niet in de vaatwasser te reinigen. Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater.

Gebruik

Alle alhier aangeboden karaffen van Nature’s Design zijn geschikt voor koud en handwarm water, NIET voor heet water.
Vul de Levensbloem karaf met een vloeistof en laat het dan vóór gebruik, gedurende 60 minuten staan. Plaats dan de afsluiter van de karaf.
Het gevitaliseerde water in een karaf is geschikt om te drinken, als kookwater, as plantenwater, dierenwater, aquariumwater et cetera.
Plaats deze karaf op een vaste plek, zodat ook de vormkracht de atmosfeer in de ruimte positief kan beïnvloeden.
Deze Flower of Life karaf liever niet aan direct zonlicht blootstellen.

Wanneer een vloeistof zoals water of wijn eenmaal is gevitaliseerd in deze karaf, dan blijft de vitalisatie gemakkelijk een week intact, zonder noemenswaardige afname!