Go4Balance - Enjoy Massage Creme met pompje
Go4Balance - Enjoy Massage Creme met pompje
Verpakking: 100 ml
€ 28,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Enjoy Massagecrème helpt je om in je centrum/kracht te staan en opnieuw te vertrouwen op je buikgevoel. Enjoy brengt vreugde en is een ideaal wapen tegen stress.

Psychisch: Goed bij sombere gedachten, stemmingswisselingen, emotionele pijn en verdriet.

Fysiek: Enjoy Massagecrème brengt ontspanning bij stress en de fysieke gevolgen van stress (hartkloppingen, spijsverteringsongemakken, angst, slapeloosheid, somberheid, …)
en helpt om de natuurlijke weerstand te verbeteren.
Enjoy Massagecrème is ook ideaal voor hormonale schommelingen bij de vrouw (premenstrueel syndroom, menstruatieklachten, overgangsklachten, …)

Samenstelling
Arganolie
De crèmebasis bevat 100 % natuurlijke Arganolie die het ‘vloeibare goud van Marokko’ wordt genoemd. Arganolie is een plantaardige olie die gewonnen wordt uit de pitten van de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa). De olie is een parel voor de huidverzorging. Ze herstelt de natuurlijke beschermende hydrolipidenfilm, regenereert en voedt de huid. Mede door het hoog gehalte aan Vitamine E die een krachtig anti-oxidant is, gaat Arganolie huidveroudering tegen. Ze wordt ook gebruikt voor het verzorgen van haar en nagels.

Geranium essentiële olie (Pelargonium x asperum)
Stille innerlijke kracht – zekerheid – veiligheid – vreugde – spontaniteit
Geranium essentiële olie ontspant de geest en geeft het gevoel van stille kracht en zekerheid en heeft bijgevolg een gunstige werking bij zowel plotse als chronische angst.
Ideaal bij workaholics en perfectionisten die vergeten zijn wat verbeelding en intuïtie zijn. Geranium verdrijft negativiteit en melancholie en helpt om je terug in contact te brengen met je gevoelsleven, je spontaniteit en je gezonde dorst naar vreugde en plezier. Mandarijn essence (Citrus reticulata) Optimisme – levenslust– kinderlijke vreugde - kalmte – integriteit De Mandarijn essence is kalmerend en slaapbevorderend. Ideaal bij (over)gevoelige kinderen en volwassenen. Ze is bijzonder geschikt om opnieuw verbinding te krijgen met je innerlijk kind en je terug te brengen naar je buikgevoel. Ze bevordert de levenslust en de kinderlijke onbezorgdheid.

Ylang-ylang essentiële olie (Cananga odorata)
Kalmte – sensualiteit – goed humeur –enthousiasme
De Ylang-ylang essentiële olie heeft een zoete en sensuele geur en heeft een kalmerende invloed op het zenuwstelsel en is geschikt bij rusteloosheid, agitatie en slapeloosheid. Ideaal bij stress en de fysieke gevolgen van stress (hartkloppingen, te snelle hartslag, …). Ylang-ylang is de ‘uit-knop’ om het werk los te laten, verdrijft frustratie en koppigheid, brengt lichtheid, vreugde, euforie en sensualiteit zonder schuldgevoel.

SUGGESTIES VOOR HET MASSEREN VAN VOLGENDE CONTACTZONES OF REFLEXPUNTEN:
Om vastzittende gevoelens en emotionele pijnen los te maken: breng een nootje ENJOY-crème aan op de rug (precies tegenover de zone van de angst), links en rechts boven het schouderblad.
Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging)
Bij verdriet en depressie: breng een nootje ENJOY-crème aan op de binnenzijde van de linker- en rechterelleboog.
Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging. Om vreugde en diepe ontspanning te stimuleren: breng een nootje ENJOY-crème aan ter hoogte van de binnenkant van de rechterpols.
Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging. Breng een nootje crème aan op beide voetzolen en masseer zachtjes in.