Go4Balance - Empower Massage Creme met pompje
Go4Balance - Empower Massage Creme met pompje
Verpakking: 100 ml
€ 28,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze crème geeft energie, stimuleert je en heeft een opwekkend effect om je terug in beweging te brengen.

Psychisch:
Geschikt bij sombere gedachten en geestelijke vermoeidheid.

Fysiek:
Empower massagecrème is goed werkzaam bij vermoeidheid (geestelijk en lichamelijk), bij apathie en flauwte en werkt ondersteunend bij ziekteherstel. Het is een verkwikkende, stimulerende crème die een verwarmend effect heeft en de doorbloeding bevordert.

Samenstelling
Arganolie
De crèmebasis bevat 100 % natuurlijke Arganolie die het ‘vloeibare goud van Marokko’ wordt genoemd. Arganolie is een plantaardige olie die gewonnen wordt uit de pitten van de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa). De olie is een parel voor de huidverzorging. Ze herstelt de natuurlijke beschermende hydrolipidenfilm, regenereert en voedt de huid. Mede door het hoog gehalte aan Vitamine E die een krachtig anti-oxidant is, gaat Arganolie huidveroudering tegen. Ze wordt ook gebruikt voor het verzorgen van haar en nagels.

Pompelmoes essence (Citrus grandis)
Fris en monter – harmonie – helderheid – opgewektheid
Pompelmoes essence heeft een zeer verfrissende, verhelderende en zuiverende werking op de geest. Bepaalde personen zijn zeer veeleisend voor zichzelf en anderen en als aan hun verwachtingen niet voldaan wordt, voelen ze zich teleurgesteld en reageren ze met boosheid en zelfkritiek. Deze gevoelens kunnen ook leiden tot depressie en overdreven schuldgevoel. Pompelmoes helpt hen om meer realistische doelen te stellen en te aanvaarden en teleurstelling en schuldgevoel te verdrijven.

Rozemarijn essentiële olie (Rosmarinus officinalis)
Zelfbevestiging – zelfzekerheid- innerlijke kracht – lotsbestemming
Rozemarijn staat bekend als een opbeurend kruid en is het symbool van vitaliteit en individualiteit. Het is van oudsher een remedie voor apathie en somberheid. De essentiële olie van Rozemarijn helpt om een boost te geven aan het zelfvertrouwen en de moraal bij personen die het vertrouwen in hun eigen mogelijkheden verloren hebben. Rozemarijn helpt om beter te memoriseren maar ook om je jouw eigen ware levenspad te herinneren en te volgen.

Zwarte peper essentiële olie (Piper nigrum)
Comfort – wilskracht - doorzettingsvermogen – motivatie – vitaliteit
Zwarte peper essentiële olie heeft een algemeen verwarmend, vitaliserend en stimulerend effect. Ideaal bij vermoeidheid. Ze geeft je een zetje in de goede richting als het leven vast lijkt te zitten. Ze heft blokkades op en zorgt voor een positief zelfbeeld en herstelt het zelfvertrouwen en de wilskracht. Dit alles helpt je om vooruit te komen en vol te houden.

SUGGESTIES VOOR HET MASSEREN VAN VOLGENDE CONTACTZONES OF REFLEXPUNTEN:
Bij uitputting, vermoeidheid, herstel na ziekte: breng een nootje EMPOWER-crème aan op de rug (precies tegenover de zone van spanning en krampen). Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging)
Bij zwakke nierenergie, chronische vermoeidheid en chronische aandoeningen: breng een nootje EMPOWER-crème aan op de nierpunten. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging.
Om oude ballast los te laten en reinigen van het verleden: breng een nootje EMPOWER-crème aan rondom de zevende halswervel. Masseer zachtjes in.
Breng een nootje crème aan op beide voetzolen en masseer zachtjes in.