Go4Balance - Menpower 45+ Kruidendruppels
Go4Balance - Menpower 45+ Kruidendruppels
Veroakking: 20 ml
€ 19,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Wist je dat vanaf het vijfenveertigste levensjaar het testosterongehalte zeer geleidelijk daalt bij mannen. Het hormoon testosteron is verantwoordelijk voor heel wat functies zoals het libido, erectiekracht, immuunsysteem, het goed functioneren van hersenen, botten en spieren. Testosteron speelt dus een belangrijke rol in het goed functioneren van het lichamelijk, emotioneel en mentaal welzijn van de man.

Naast een gezonde en gevariëerde levenstijl, voldoende tijd vrijmaken voor ontspanning en beweging, respecteren van een goed slaapritme reikt Go4Balance Menpower 45 + kruidendruppels aan, een krachtige synergie van 7 kruiden voor meer emotioneel, mentaal en lichamelijk comfort ten tijde van de mannelijke transitieperiode.
 

Wanneer te gebruiken?

Een daling van het testerongehalte kenmerkt zich door:
  • opvliegers, zweetaanvallen;
  • erectieproblemen;
  • een lager libido;
  • verminderde spierkracht of uithoudingsvermogen;
  • humeurigheid, depressieve klachten;
  • brozere botten / botontkalking;
  • bloedarmoede;
  • lusteloosheid, vermoeidheid

Naast de daling van testosteron, stijgt tegelijkertijd de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Gevolg hiervan is dat vet zich meer opstapelt rond de buik en de heupen. Dit verklaart dus het onstaan van een ouderdomsbuikje. 

Wanneer is men gebaat bij Menpower 45 + kruidendruppels?
Menpower 45+ kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mannen ten tijde van de mannelijke overgang. 
Ze helpen naast het in balans brengen van de testeronspiegel ook voor meer emotioneel en mentaal comfort. 
Ze dragen bij tot rust en hebben een stabiliserende werking op de gemoedstoestand. Ze brengen ontspanning bij stress en zijn een waardevolle ondersteuning bij lichte depressieve gevoelens en humeurigheid.

Let op: Menpower 45+ kruidendruppels wordt enkel aangeraden voor volwassen mannen ten tijde van de mannelijke transitie.
Menpower 45 +kruidendruppels mogen niet gecombineerd worden bij hypertensie behandeling , anti diabetische behandeling en bij gebruik van anti coagulantia.

Inname: Neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 3 keer per dag. Bij voorkeur tijdens de dag gebruiken en niet later dan 17h.Combinaties: Menpower 45 + kruidendruppels kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoalsd bijvoorbeeld met Trust, Empower of Protect Plus kruidendruppels.

 

Samenstelling

Haver
Haver heeft een krachtige werking op het centrale zenuwstelsel . Dit kruid maakt je meer ontspannen en is een goede helper bij lichte depressieve stemming.

Paardenbloem
De paardenbloem heeft een krachtige helende werking en bevat veel vitamines en mineralen, met name kalium. Dit kruid reinigt de galblaas en de lever en doordat het levervetten afbreekt is het een effectief diureticum. Uit recent onderzoek blijkt dat de paardenbloem krachtig inzetbaar is bij tumoren.

Ashwaganda
Ashwaganda is één van de meest krachtigste natuurlijke middelen bij stress, angst en piekeren. Verder draagt Ashwaganda bij tot een gezond evenwicht tussen veel belangrijke hormonen in het lichaam. Die zijn testosteron, oestrogeen, cortisol, prolactine, serotonine en vele andere en draagt op deze manier bij tot de mannelijke hormonenbalans.

Rozemarijn
Carnosinezuur die wordt gevonden in rozemarijn kan de opslag van buikvet blokkeren en helpt om om het ouderdomsbuikje te bestrijden , welke gerelateerd is aan een daling van testosteron en een lichte stijging van oestrogeen.

Tribulus
Tribulus terrestris is een geschikt kruid om erectieproblemen op een natuurlijke manier mee aan te pakken.Tribulus wordt ook gebruikt bij nierstenen, hoge cholesterol, hoge bloeddruk en als vochtafdrijvend middel. Verder heeft het een beschermend effect heeft voor de nieren en de lever.

Echte Sarsaparilla
Sarsaparilla is een natuurlijke hormoonregulator, er zitten steroïde saponinen in deze geneesplant die een precursor leveren voor lichaamseigen steroïdenproductie. 
Verder is Sarsaparilla ook een goed diureticum en werkt het tegelijkertijd bloedzuiverend. 

Kurkuma
Kurkuma is vooral bekend als een elexir voor de lever. Door zijn krachtige antioxidanten is het in staat om de lever te herstellen wanneer schade wordt aangebracht door vrije radicalen of door een overmatig vet dieet. Kurkuma kan ook de effecten van gynaecomastie of mannenborsten bij mannen drastisch verlagen.